6 модела за секс в мрежата

секс в мрежата

Какъв нечуван и мечтан комфорт – да се излежаваш в леглото по пижама, с ролки на главата и да се занасяш с някой почти непознат мъж.

Дори посещението на най-близката ти приятелка ще е свързано с много повече усилия, време и приготовления. Все пак не можеш да отскочиш на кафе по пижама и с неоправена коса.

И как човек да създава връзки в нормалните човешки условия. Нужно е да попаднете на точното място, където има много хора и да преодолеете стеснителността. Пред компютъра обаче всичко става с едно натискане на клавиша.

И ето го обяснението, защо толкова нарасна броя на хората предпочитащи виртуалното общуване и секс в мрежата, пред реалната възможност и идея за връзка.

Тук е мястото да уточним, че малките усилия, насочени към истински отношения с другите, са усилия за излизане от собствения свят и доказателство, че сме готови да се отдадем на любов. Нека сега да разгледаме и всеки етап по отделно:

Удоволствието от лова – Обществото се промени с появата на първите сайтове за запознанства. В началото всичко бе така – мъжете се стремяха да се запознаят за една нощ с множество жени, а жените се надяваха, да открият голямата любов. Днес, обаче ролите са разменени и се оказва, че мъжете в тези сайтове прекарват времето, когато реално търсят своята бъдеща половинка, а жените от своя страна прекарват времето си там, за да задоволят сексуалните желания без обвързване в бъдеще. Може би всичко се дължи на факта, че и двата пола са реалисти, осъзнали са факта, че натрупване на многобройни авантюри омръзва, а жените са станали по-цинични, защото често са попадали на мъже „колекционери“.

Тези, които търсят само секс са лесно разпознаваеми от редовните потребители на сайтове за запознанства в интернет.

Секс в мрежата – процедурата се свежда до представяне-предложение и при отказ-изчезване.

модела за секс в мрежата

Неангажиращ секс или нов вид спорт – ако трябваше да правим любов само, когато сме истински влюбени, то реално ще бъде 2-3 пъти през целия живот. Тенденциите от 60-те години за „удоволствия без ограничаване“ днес стигат до доста фриволни прояви, в това число групов секс, секс с най-добра приятелка и съпруга й, секс с колеги и т.н. Тези прояви са все по-често срещани, а броят на хората слагащи край на ограниченията в интимния живот, нараства.

Интернет дава голяма възможност за една нова авантюра, която е лишена от чувства, зависимост, болезнена страст, но дали всеки може да се справи с офертата за секс в мрежата?

На театралната сцена – представянето в интернет е като качване на сцена, само, че без сценичната треска. В голямото пространство всяка дама може да е коренно различна и крайна, във всеки един момент. Тук тя може да се представя като не устоим а съблазнителка, съвсем различна от реалния живот.

секс в мрежата

Интересно е, че ако попаднете на сериозен и точен човек, може да планувате бъдещето си заедно, а не само да се насладите на страхотните роли и моменти в интернет.

Множеството сайтове и социални мрежи – те са способни така да колективизират хората, както никой и нищо друго до сега. В тях не само може да се запознавате, но и да научавате толкова много, да извличате ползите и да дарявате, без да осъзнавате колко много правят и правите за света. Така например един от най-големите феномени „Фейсбук“, дава възможност “индивидуалисткото” ни общество да бъде мобилизирано за почти никаква цена.

Нещо специално – едни търсят в интернет чувства, други секс за един път, а трети го правят на „на смях“. Колкото повече са позитивните изживявания, толкова повече мълвата се разпространява и хората се хвърлят с главата на пред. След редица обществени моди – желание за лукс, за блестящ брак и професионална кариера – в днешната криза е дошъл реда на икономиите и нуждата от нежност и разбиране.