Кои са офис дрес код модите тенденции

офис дрес код

Какъв е Вашият офис дрес код?

Да излезете в 7 сутринта от под одеялото, в студения сезон си е истински подвиг, който всеки ден се повтаря. И ако все още носите скучни дрехи, депресията няма да се забави дълго време. Но това не е част от вашите планове, нали? И ако е така, напред, за нови неща! Научете кои са офис дрес код модите тенденции и тази година:

Офис дрес код в модите тенденции

Плисирана пола – може да е къса издута пола с плитки от благородно сиво може да не ви помогне да изглеждате по-солидни, но ще добави женственост и ще развесели. Обърнете внимание на линия на талията отдавна е останало в миналото тя да бъде като по каталог. Интересен модел, може да видите тук: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/къса-пола-с-висока-талия-от-черен-сатен.

Advertisements

Днес прилягането в талията, позволява на момичетата визуално да демонстрират стил във формата си.

Рокли А-линия за офис дрес код

В компаниите със строг код за облекло този стил е забранен. Но, за щастие, работодателите, които са твърде строги, не се срещат често. И тъй като е напълно възможно да разнообразите ежедневния си гардероб с малка черна рокля от А-линия, така ще изглеждате стилно и изискана. Освен това, тя помага да се скрият малките недостатъци на фигурата.

За момичета, които често замразяват на работното място има цяла колекция от меки блузите и жилетки. И не се страхувайте като ги избирате. С тях ще сте във вихъра на модата. Дори в световните колекции за бизнес дрехи се има предвид универсалността за дълго време. Такава може да се получи и с избра на правилно избран аксесоари: http://svyat.com/модни-аксесоари-есен-зима-2017-2018.

Риза с печат за офиса

В през този сезон стилистите съветват жените избиращи мода в офиса да се замислят и над предложенията риза с оригиналния печат. Лесно може да я съчетаете с облеклото, докато с насочвате към класическа черен пола и строго модел сако.

Панталони 7/8 дължина в модите тенденции

Тази офис тенденция не е в обувките, а под панталоните и все още е релевантна. И това не е изненадващо. Най-популярните сред успешните бизнесмени са стеснените панталони, точно над глезена. Те съвършено се комбинират с обувки с ниски токчета и могат да бъдат монофонични или неутрални.

Както виждате има множество модни дрехи, които мога да послужат за офис блекло. Остава само да изберте вашият бляскав имидж!