5 съвета за комфортен детски сън с избора на детски пижами

избор на детски пижами

Една незаменима, топла и комфортна дреха, която подсилва качеството на съня и стеле нежен воал докато сладко спим – детски пижами.

Разбира се става дума за пижамата. В допълнение на зимните дни и нощи, децата повече от всеки друг се нуждаят от топла, комфортна и нежна детска пижама.

5 съвета за комфортен детски сън с избора на детски пижами!

Сега с многообразни варианти на пухкави и цветни предложения, пъстри тонове в студените дни и вие може да зарадвате детето си с едно изключително предложение от две части за „Сладки сънища“ – изборът на детски пижами!

Най-лесният начин да накарате детето да си легне и спокойно да се отпусне в завивките е като му подарите мека, топла и достатъчно привлекателна детска пижама. Дори навън да са минусови температури, дори няколко сантиметрова бяла постеля да се стеле, а вятъра да свисти, децата обичат да се обличат и за сън. Това с особена привилегия, когато обличането се превърне в ритуал и интересна игра.

За целта се нуждаете от весели и пъстри аксесоари, които да примамват и стопират вниманието на малчугана. Естествени материи, плетени, памучни и топли детски пижами могат дори да са модни, а това е и най-очарователната новина.

Изборът на детска пижама, представлява най-голямото предизвикателство за всеки родителя. Въпреки, че съществува поверие, че дрехата за сън няма да се види от много хора, то в избора на нощния тоалет, трябва да съществува многообразие.

Всяко от децата ще се почувства специално, ако му подарите не само красива и мека пижама, но и индивидуална, с която да се различава от братчетата и/или сестричетата си.

Като дъга – вашата задача е да съберете всички цветове на дъгата в детската нощна дреха. Така избирайки жълта детска пижама вие внасяте лунен лъч преди самото заспиване на детето. Избирайки синият цвят, вие подсъзнателно напомняте за необятната космическа вселена. При децата подобно разточителство на цветове е позволено, а с това може да заложите на повече от един и два цвята. Няма да е грешка и да избирате пижами за деца с мотиви на мечета, тигри, зайчета и всякакви други животинки.

Бонбонени принцеси – розовият цвят, дори в пижамата е любим на малките момиченца. Сега сами може да изберете прекрасна бонбонена комбинация и да обгърнете малката си принцеса в кремава, розова или пъстра детска пижама. Спирайки се на няколко цвята ще намалите ефекта от бонбоненият доминиращ десен.

Шикозни малчугани дори в леглото – за момченцата комбинирайте сиви, сини, зелени мотиви. Малките деца обичат различни анимационни герои, а за порастващите се спрете на детски пижами с нежни и преливащи цветове на дъгата. Така винаги ще имате голямо многообразие и ще доставите ударна доза щастие на детето си по време на съня.

Защитени и обгърнати с любов, дори в „страната на сънищата“ – топлите аксесоари и дрехи за сън са задължително условие за комфорта в по-хладните месеци от годината. Изберете детска пижама в закачливи нюанси и подарете на рожбата си най-прекрасните усещания за спокоен и сладък сън. Многообразие от модели пижами за най-малките, до детски пижами за тийнейджъри може да откриете в различни материи, цветове и закачливи мотиви. Всичко, от което се нуждае качеството на съня е меката, ефирна и нежна обвивка, която ще гали детската кожа.