5 неща, които всяка двайсетинагодишна иска да чуе

5 неща, които всяка двайсетинагодишна иска да чуе

Определено всяка жена иска да получва комплименти да бъде ухажвана, обгрижвана и да се чувства прекрасно.

Ако и вие обичате да глезите половината си, като нежно галите ухото и със сладки приказки, то 5-те неща, които трябва да знаете са:

  1. Обичам те – че, кой не обича да е обичан. Но, друго си е когато любимия не спира да ти го казва. Пък и тук се сещаме за приказката, не само думите са важни, а и делата. Така, че Мили Мъже, ако обичате наистина, вземете, че се постарайте повече и в действията. Един букет рози, една приятна изненада като почивка за двама, романтична вечеря или ново попълнение за тоалетката, няма да са в повечко, никому.
  2. Беше толкова права – е, това да чуе женското ухо си е равносилно на Божество. Коя жена не иска да е все права, а ако и го признаете, повярвайте, няма да имате равни на себе си. Ако всеки път се съгласявате с мнението й, то лошо няма, но да не ви сложат етикета „мъж под чехъл“ или да ви лепнат приказката „води го за носа“.
  3. Ти си идеалната жена за мен – ясно е за всички, че идеални хора няма, но какво толкоз пречи от време на време и тези думи да се споменат. Поне в моменти, когато наистина почувствате удовлетворение от тази дама.
  4. Искаш ли заедно да пазаруваме – ехе, че това е равносилно на „велика саможертва“. И моля, Дами, оценете жеста. Пет часа мотаене с вас по магазините си е истинско „приключение“, така, е реванширайте се подобаващо при първа възможност.
  5. Изглеждаш прекрасно – тук, дори да не става дума за любимата, то и колежката и приятелката на приятелката, и майката имат нужда от комплимент. Така, че не бива да пропускаме тази „златна“ възможност да зарадваме хората около нас.

Ако се сетите за още неща, които могат да накарат жената до вас да засияе от щастие, то добре е да го включите в „менюто“, пардон в репертоара, а до тогава опитвайте и с нещата, които ви се отдават най-добре – милувка, прегръдка, целувка, смс или обаждане. Всичко това ще допринесе добрите отношения в съвместното съжителство.