5 мощни оръжия у мъжа, с които привлича жените

как мъжа привлича жените

Според сексолозите не мъжа, а жената избира своят партньор в живота. Представителките на нежния пол са тези, които решават дали да започнат една връзка, кога тя да премине в любовна и още редица нещица, за които дори не подозираме.

За вас избрахме да разбулим тази недалечна тема, за всеки човек.

  1. Приличен вид – шанс като обект на женско внимание имат винаги мъжете с добре лъснати обувки, поддържани ръце, бели зъби, мила усмивка и приятно ухание (парфюм). Това са и най-характерните неща, които могат да събудят женското въображение, вместо занемарената или небрежна външност.
  2. Възпитание и маниер – да „инвестират“ чувства в един мъж, жените не правят за всеки. Това, как той се държи с тях, начина на поведение, галантността му и индивидуалното отношение към жената са високо ценени. Възпитания, уравновесения и галантен мъж има много по-голям шанс да спечели женското сърце от самовлюбения или този, чиято цел е едната бурна нощ.
  3. Властнически наклонности – в наши дни, колкото и грубо да звучи богатството и парите са признак за престиж, а бедността говори за порок. Финикийските знаци са гарант за сигурност, усещане на безопасност и почти всяка жена търси и това в една връзка. Тези статистики обясняват и защо богатите мъже са котирани като по-желани от средностатистическия мъж.
  4. Силата в словото  – за мъжа е два пъти по-трудно да даде обяснение в любов. Интересното е, когато мъжа го показва по-своя начин и той често е по-сладък от всеки традиционен, на които жените са се пренаситили. За разлика от мъжа, нежната представителка има нужда от любовното обяснение и едва тогава е готова да се задълбае във връзката.
  5. Най-мощното оръжие на мъжа – кой не обича да бъде лъскан, ежедневно да е обгрижван с любов и внимание. За жената тези неща са повече от значими, а когато мъжът ги доставя, то той ще е „любимата“ част в ежедневието. Оригинални приумици, приятни изненади, това са само част от проверените начини на съблазняване.