Места, на които да не търсиш мъжа на мечтите си

мачо

Ако и ти си една “волна птичка“, която търси „бряг, на който да акостира“. Ако времето на следване остана назад, а с него си вече улегнала млада дама, която проби в кариерата… Ако е настанало време да запълниш още една графа от живота си, то добре е да си на ясно с няколко тези места, на които да НЕ търсиш мъжа на мечтите си.

Мъжете, колкото и много да ги виждаш по улици, в заведения, на работа и къде ли още не са просто фигури, които имат своя живот, своите семейства или половинки, но ти определено търсиш мъжа на мечтите си, а не кой да е.

Съвет какво, как и кога няма да ти даваме, защото „любовта идва така внезапно, както не можеш и да си представиш“. За това свидетелства единствено сърцето и т сама ще го узнаеш, когато му дойде времето.

Предлагам ти списък с места, където да не си губиш времето в търсене на мъжа на мечтите! Той не е там…, а именно:

  1. Апартамента на бившия ти – всъщност, какво правиш там?! Ако се надяваш да се съберете, просто забрави. Връзката щом е приключила един път, ще продължава да приключва отново и отново и все заради едни и същи причини. А, ако към това добавим и два остри камъка, няма място на надежда. Наред с всичко това, ако приятеля му си пада по теб, то това място за него е забранена територия, дори и като бивша. Така, че по-добре опитай в дома на твоята най-добра приятелка.
  2. Facebook – ако си намерила там старата си любов – добре. Глупаво ще е да излезеш с някой „нов“ само защото харесва профила ти. Това наистина е отчайващо.
  3. Във фитнеса – ако не става дума за инструктора ти, забрави. Свестните типове не си търсят мацки на такива места, а се фокусират над тренировките. Всъщност не си ли и ти именно за това там?! Всички останали са „позьори“, които търсят поредната „лека“ забивка, а такива има и на тениса за корт.
  4. Когато правиш, онова, което ти носи скука – не отивай за риба, на футболен мач или на рали, само защото там има много мъже. Ако теб не те влекат тези работи, не се насилвай да правиш това, само за да срещнеш мъжа на мечтите си. Пък и на такива места, мъжете рядко забелязват нещо друго, освен основната цел, за която са там.
  5. В дискотеката или където и да е, ако часовника е ударил 3 след полунощ – премрежен поглед, звезди от небето…чували сме ги тия, а в 4 ще стане още „по-невиждащ“, „нечуващ“ и „неразбиращ“. Време е да се прибираш и да се наспиш добре.