10 неща, в които няма нищо лошо да…

Нищо лошо

Питаш ли се вече кои са тези неща, в които няма нищо лошо?!

Колкото и неща да си постигнала в живота, няма нищо лошо. Никой не смята, че си малкото момиченце, което за всяко нещо молеше татко за помощ или звънеше на мама за някоя и друга кулинарна хитрост.

И все пак, сигурни сме че има поне 10 неща, в които няма нищо лошо да поискаш тази помощ!

Но, дори на 20, 30+ ти си оставаш онова дете, което винаги ще има нужда от подкрепа. Последната може да е и морална, и физическа, и финансова. Защо не и някоя и друга фриволност?!

Знаеш ли, че няма нищо лошо в това да показваш от време на време, че си нежна. Не е лошо да си специална, детински невинна, наивна и понякога, дори безпомощна.

Предлагаме ти няколко ситуации, в които може да си позволиш да изпадаш и:

10 неща, в които няма нищо лошо да….

10 неща, в които няма нищо лошо да...

  1. Няма лошо в това да позвъниш на тате щом имаш проблеми с автомобила. Може да се обадиш и за подаването на данъчна декларация или друг тип „мъжка работа“, от която „хабер“ си нямаш. Пък и да не забравяме, че и той има нужда да се почувства нужен.
  2. Няма лошо и в това да си любознателна, допитвайки се до други двойки как са се срещнали. Може пък да чуеш някоя стратегия, за която не си и представяла. Пък и защо не, хората се запознават съвсем случайно.
  3. Няма лошо в това в чантата ти да е останал под хастара, някоя и друга фиба за коса или старо червило.
  4. Не изглежда нелепо ако в ресторанта ти сервират салатата със сос, който не харесваш или заради диетата се стараеш да избегнеш. Извади го в отделна чашка и си хапни салатата.
  5. Никой няма да разбере, ако изровиш от кофата за боклук теста си за бременност. Това само и само да се увериш отново, че всичко е наред.
  6. Не е смешно да оставиш бележка за подсещане на компютъра в офиса. Тук те съветваме да не прекаляваш с напомнянията, за да не те сметнат за неорганизирана.
  7. Няма лошо и да си забравила чадъра си, когато завали дъжд. Какво пък? Поне ще се радваш, като малко дете на 5 годинки, в локвите, които вече са пропили сандалите ти.
  8. Няма лошо и да се разсърдиш, че от пицарията с домашни доставки са пропуснали да сложат салфетки към поръчката ти. Все пак държиш на „професионализъм“, та дори от страна на доставчика на пици.
  9. Няма лошо да кажеш на приятел, че за теб той значи много. Добре е да го правиш в напълно трезво състояние и без капчица задни помисли.
  10. Няма лошо да кориш другите. Поне така знаеш, какви грешки не бива да допускаш със себе си.