4 етапа от любовта на мъжа – първа част

любовта

Любовта на мъжа преминава през стомаха„. Да, ако става въпрос за чревоугодник, но това не важи при всеки мъж. Колкото и странно да звучи след множество анализи и прогнози, откритията на учени доказват, че влюбчивостта на мъжа се свеждат главно до четири фази.

Ако искаш да узнаеш, на която от тях се намира твоя „мен“, заповядай в краткия наръчник „Как обича мъжа“. Узнавайки, някои специфични неща за силния пол, няма да се налага отново да изпадаш в бяс, безконечен анализ или отчаяние.

Обажда се, не го прави… Ту има настроение и го предава на теб, ту поведението му е арогантно, дръпнато и вяло. Един път те гледа с леден поглед и направо те смразява, друг път просто можеш да се разтопиш като шоколад, оставен на 220 градуса от миловидното му изражение. Какво означава всичко това, проблема в теб ли е или в него?! Може би си мислиш, че не сте подходящата двойка и всичко това сякаш те „раздира“.

Истината е, че и да се тръшкаш и не, това поведение си е заложено у всеки „мачо“, а и през етапите на влюбване всеки от тях преминава фази. Истината е, че техният метод е далеч по-различен от женския и често това оказва силно влияние на женската психика. Не отдавай толкова голямо значение на детайлите, а научи малко за другия пол.любовта на мъжа

Химията – в началото винаги стои тя. И ако за една жена е нормално да хареса дадена черта, то мъжа най-често се харесва, избира и обича с очи, а с тях вижда голямото деколте или друга твоя черта, която го възбужда. Може да е всичко от похдката, сладкото гласче, до чувството ти за хумор, самата ти не подозираш, какъв богат арсенал от съблазън притежаваш. В този етап не може да се определи нищо конкретно, защото химията е дело на хормони, а не на емоционална връзка. Само времето може да представи дали характер, светоглед и любовни трикове могат да се стиковат помежду ви. Видно е едно, а то е, че щом  продължава да флиртува с теб е заинтригуван. Това, че жените, често не виждат логиката, не означава, че тя не съществува. Според множеството направени проучвания и открития става видно, че мъжът преминава през поредицата на фази, преди да се обвърже трайно и емоционално.

Следва продължение по темата „любовта на мъжа“…