4 модела на поведение, когато те харесва

поведение, когато те харесва

Какво е неговото поведение, когато те харесва?

Както вече сами се убедила, мъжете не разкриват чувствата си. За наша радост на показ се появява езикът на жестовете, тялото и мимиките. Поведението у мъжа до теб, може много да покаже и да разкрие онези пикантни страни от същността му, че дори и емоционалната му нагласа. Това може да стартира от момента, в който започва да си хлътва по теб до момент на пълно умопомрачение.

Неговото поведение, когато те харесва – начално увлечение

Неговото поведение може да е странно. Може да му е трудно да изкаже себе си или да не млъква и опитите си да те впечатли. Неувереният мъж може да намери начин да те докосне. Това ще стане, уж неволно, но ако не е от смелите, има голяма вероятност и да няма достатъчно самочувствие за външността си. Може да забележиш сигнали като облизване на устните или прекарване на ръка през косата.

Тук, може да разчетеш, още 3 модела на естествено поведение.

Неговото поведение, когато те харесва – Фаза „в плен съм“

На тази фаза мъжът те „притегля“ в живота си. Това, дори за ежедневни дейности като джогинг в парка, гледане на филм по телевизията, среща с приятели. Всъщност последното го избегнете, избирайки само двамата да постоите у тях.

Неговото поведение, когато те харесва – Фаза „влюбен“

Може да звучи странно, но влюбеният мъж е така обсебен, че изпитва почити физическа болка, когато е далеч от музата си. При това и сексът става много по-фантастичен. Това се случва, когато, той вече е хлътнал „до уши“. И, колкото и да си се заблуждаваш, само в началото всичко е великолепно. То не бързай с прогнозата за по натам. Колкото и странно да изглежда, ако в началото сте се държали за ръце, то сега той опитва връзката да премине на емоционален етап. Така, че не се изненадвайте от привидното му отдръпване.

Неговото поведение, когато те харесва – Фаза „на старт за обвързване“

Ако мъж иска нещо по-сериозно като обвързване, то той ще може да те накара да мислиш и да се чувстваш екип с него. Той ще се допитва с теб за мнения и съвети, а ако не си говорите, както в началото, то единствената причина е, че сте си казали вече всичко. Най-интересното е, че той се превръща в огледалният ти образ – ти накланяш главата на една страна, той също, но в обратната. Ти пъхаш ръка в джоба, той неволно прави същото. Така сте в синхрон и изцяло се допълвате. Връзката ви е така силна, че неволно сте приели част от маниерите си.

Виж за още 4 модела на поведение.