3 велики дами

велики дами

3 велики дами, от чийто стил и ти можеш да копираш

Всички си имаме идоли, на които по един или друг начин, се стремим да подражаваме, а тези велики дами са самата прелест…

И тъй като, нежните половинки са меко казано по-претенциозни, събрахме една част от най-популярните модни икони.

Великите жени на всички времена

Те са холивудски звезди и светски знаменитости, за да разкрием една част от техните тайни и на теб и това как с годините градят имиджа, с които днес са познати, пред света…

Вижте и тези: Велики думи от велики жени променили света!

Грейс Кели

Тя е известна като елегантната принцеса на Монако!

Тя е родена през 1928 г. в заможно семейство във Филаделфия. Когато завършва началното училище започва да учи актьорско майсторство в Ню Йорк и работи като модел. През това време участва в няколко театрални сцени, а не след дълго излиза и на филмовата цена, където печели Оскар за ролята си.

На фестивал в Кан през 1955 г. се запознава с принц Рение III Монакски, а само година след това става негова съпруга. След сватбата си приема името Грация Патриция, принцесата на Монако. Тя става любимка на хората и с благотворителните си действия и каузи.

Червеният кръст на Монако, под егидата на Кели става най-популярният по света за оказване на помощ на хора станали жертви на стихийни бедствия и военни конфликти в Пери и чак до Пакистан.

През 1982 г. Грейс умира нелепо в катастрофа. Но стилът й остава и до днес давайки муза на много жени по света. Грейс Кели не е просто една от всички велики дами. Тя е елегантна, стилна, а аутфитът й е комбинация от сдържаност и блясък

Кейт Мос

Тя е модел и манекенка. Тя е популярна с визията на рокаджийка!

Сред основните елементи на стила й са кожа, изрязани боти, шорти или корсажи. Родена през 1974 г. Кейт Мос е родом от Лондон. Само на 14 години, Сара Дукас открива Кейт на летище „Кенеди“ от, където започва и кариерата й.

Мос е в лигата на супер моделистките и въпреки, че стартира с джинси тя тежи едва 48 кг на завидния ръст от 1,78 м. За кратко кариерата й е възпрепятствана от скандал с наркотици, а сега отново красавицата е сред топ моделите най-скъпо платени по света.

Днес Кейт е рекламно лице за една от най-популярните марки Диор. И как да не я добавим в списъка на 3-те велики дами на нашето време?

Кейт Мидълтън

Това е вечната стилна принцеса!

Нейните характерни елементи са дългите палта чудните рокли са нейният подпис. В стила й се забелязват още ботуши от истински кожи и диадеми за специалните поводи. Биографията на Кейт Мидълсън разказва за уютен дом на заможно семейство, разположен в графство Бъркшър. Родителите й са богати, благодарение на фирмата, която имат за кетъринг услуги.

Самата Мисълтън следва в известния университет в Шотландия „Сейнт Андриус“. Там среща и принц Уилям. Там двамата се влюбват, но пазят връзката си в тайна около година. След като папараците узнават за връзката им така ги преследват, че през 2007 г. това слага край на взаимоотношенията помежду им. Четири години по-късно, през 2011 г. принц Уилям, взема Кейт Мидълсън за своя законна съпруга и тя става херцогинята на Кембридж.

За стила на една от трите велики дами, принцеса Кейт се грижат десетки стилисти. Така, обаче дори преди сватбата си, тя демонстрира завиден усет към облеклата. Стилът й се определя като класически шик, а начинът по-които Мидълсън се облича се харесва на аудиторията от британците.