3 популярни места за почивки, които не са толкова…

почивки

3 популярни места за почивки, които не са толкова…

Въпреки целогодишните кариерни амбиции и куп съвети, как да работим ефективно и методично, не, че е лошо да напредваш в професията, но ние избрахме да се насочим към една далеч по-приятна тема – предстоящата отпуска и топ популярни места за почивка, които не са толкова…

И ако вече сте планували лятната ваканция, то няма да ви съветваме къде и как да я изкарате. Ако нямате все още план, ви предлагаме тези итересни места за почивки.

И, докато настане време за плануваната отпуска, вижте тези 3 места за почивки. Те са избирани от туристи по целия свят и това, което ги прави, така привлекателни.

Може пък второто, да е за добро и да ви успокои, че и у нашата родина има чудни курорти за почивка. При това на далеч по-ниски цени.

Ето и топ класацията ни с екзотични места за почивки:

Хаваи почивки

Далечната дестинация, няма да ви е много удобна за посещение, ако не сте жител на САЩ. Въпреки това пригответе се за най-малко 10 часа пътуване и смяна на поне два транспорта.

Добре е и трябва да знаете, че природата на Хавайските острови не е стерилна, а на фона на екзотичните животинки има множество комари. Въпреки това да пиеш фреш в кокосов орех, излежавайки се под някой хамак, вързан на палмови дръвчета си е истинско предизвикателство.

Венеция почивки

Кое е първото, което изплува в съзнанието?! Може би романтика, гондоли и тенори, малки и тесни улички, вкус на пица и ароматно капучино.

И все пак, нека се сетим и, че от каналите се носят множество неприятни миризми, гондолите са леко остарели, а пицата може да замените със сладолед. Виж, капучиното си струва, ако не друго, то има, няма 15 евро.

Алпите почивки

Бяла писта, по която цял ден се спускате, а вечерта уморени с чаша питие в ръката седите на меча кожа, около камината. Да, но нека не забравяме, че тази дестинация е „соленичка“ за българския джоб, а от многото ски писти, нищо, чудно мускулната треска да ви държи до края на почивката.

Въпреки, че тези така чужди ни места за отмора са толкова жадувани, то има редица неща, които могат да ви разубедят да ги посетите. Не спирайте да мечтаете, а ако има, с кого да споделите плануваната ваканция, то какво по-хубаво от това, без значение в коя точка на Земното кълбо се намирате.