11 полезни съвета как да се облечем в новогодишната нощ

Облечете се в Новата 2015 година според случая, повода, мястото и бъдете артистична и завладяваща.

За да не треперите от студ с тънка рокля или голямо деколте, с разголен гръб или къса пола, изберете онези дрехи, които ще ви накарат да се чувствате комфортно и стилно, дори при прохладен планински въздух и сред заснежени борове.

Всяка дама, независимо от възрастта е изправена пред дилема какво да облече в празничната новогодишна нощ. Разходите за скъпи и непрактични тоалети могат да ви ощетят не само в идния първи месец на годината, но и никога повече да не облечете „помпозния“ тоалет. Съветите на специалисти, дизайнери и стилисти не закъсняват, а какво казват те в подбора на дрехи за Новата 2015 година, научете сега:

Тайната около празника – не е нужно да споделяте с приятеля си какво възнамерявате да облечете за празничната Нова година. Бъдете загадъчна и го изненадайте приятно. Може да споделите с приятелки еуфорията около избора му, но не казвайте на мъжа на мечтите си. Дори да планувате да посрещнете новата година на планинско място, където се очаква температурите да са доста по-ниски от обичайното предвидете дрехи, които да са практични, удобни, топли и най-вече да карат вас самата да се чувствате женствено и красиво.

Предвидете мястото и повода – важно е да знаете на какво място точно ще празнувате, за да не се окаже, че роклята, която сте подготвили е крайно неподходяща.

Не изпадайте в паника дори да не сте напълно на ясно на какво място ще празнувате Нова година. Предвидете няколко тоалета за новогодишната нощ и включете, както секси рокля, така и плътен и топъл пуловер. Не е нужно сами да помрачавате празника си ако се окажете в планинска хижа с рокля с гол гръб или в луксозен ресторант по деним и изрязан секси потник, подходящ повече за дискотека.

  • Дори да останете у дома се постарайте тоалета ви да е достатъчно подходящ, нов и най-вече да ви прави красива. Домакинята трябва да има своята малка тайна, а тя, освен празничната трапеза се крие и в добрата визия. Разбира се за домашната обстановка, не е необходимо да се качвате на 15 сантиметрови токчета, в случай, че не ви карат да се чувствате удобно.

Лудата Нова година – позволете си да експериментирате с различни стилове тоалети много по-рано. Предвидете атрактивни, удобни и многофункционални тоалети, които действително подчертават личния ви вкус, достатъчно удобни са, без да карат тялото ви да се поти излишно или да трепери от студ и са достатъчно практични за танци.

Проучете обстановката – ако не искате да се откроявате на фона на всички останали празнуващи, проучете, с какво смятат да се облекат приятелките ви.

Силата на ежедневните дрехи – и нека не забравяте, че дори синият деним в комбинация с бяла ризка или тениска може да е много елегантно облекло. За целта съчетайте го с подходящ шал, украсете косата с пайети и бъдете Новогодишната фея на вечерта!

Помнете, че в новогодишната нощ няма ясно изразени правила за тоалет. Комбинации и облекла от памук, коприна, кожа, вълна са достатъчно подходящи, стига да са съобразени с място и условия.

Не забравяйте за силата на аксесоари – накити, пели, дантела, панделки, шалове, дори шапката могат да направят чудеса с тоалета.

  • Помнете, че новата обувка не трябва да се обуе едва в Новогодишната нощ. Такава може само да развали вечерта. Носете ги няколко дни по-рано, за да улегнат по стъпалата ви. В случай, че имате възможност, вземете с вас и резервен чифт пантофки за ранните часове на новата година. Нищо чудно от танци, краката ви да се уморят твърде рано.

И за финал нека не пропускаме съвета на специалистите по аранжиране на косата – весели, необичайни, празнични аксесоари в косата могат да са чудесен вариант за новогодишното празненство. В тази нощ е позволено всичко от шапки за парти, до чадърчета в косите, цветя, рога на елен, заешки ушички, листа или зелена перука и изобщо всичко, което смятате за атрактивно и подходящо според характера и тоалета ви.