Как да се оженя за принц

принц

Как да се оженя за принц?

Кое момиче не мечтае да получи предложение за брак от принц, пардон любимия мъж? Но съвременните принцове не бързат да предлагат брак. Правят кариера, обикалят света, играят Warcraft и не мислят за умствените мъки на младите дами.

Женските стратегии за съблазняване по примера на приказни героини

Възможно ли, е по някакъв начин да се ускори този процес и да се накара мъжът на мечтите да предложи брак? Всичко е във вашите ръце! Достатъчно е, да покажете малко постоянство и изобретателност, както направиха героините от любимите приказки. Но първо …

Как да спечелим любимия човек

Как да се оженя за принц? Стратегии за съблазняване от жените, които ще помогнат да спечелите и задържите вниманието на любим мъж.

Пепеляшка

Стратегия за съблазняване №1. Пепеляшка

Героинята на известна приказка, живее в чудовищни ​​условия на живот. Била е малтретирана от близките си – мащеха и доведени сестри и не разполагала с пари, за да започне нов живот.

В един момент се появи фея, която помогнала на момичето да подчертае добродетелите на фигурата си и разкрие тайната на съблазняването на принца. Да събуди интерес и да не даде незабавно удовлетворение. Урокът проработил…

принц

Пепеляшка се превръща в образа на красотата, не без помощта на „вълшебен грим“. Тя показва на принца своите таланти и в най-горещия момент бяга. Принцът изразходва цялата си енергия в търсене на красавицата пленила сърцето му на бала и в крайна сметка прави предложение на момичето.

В реалния живот няма фея. Но е пълно с Пепеляшката, която работят неуморно в провинциален град, като едва свързват двата края.

Изборът на съпруг е малък – само тикви и гноми. Може ли, там да се срещне истински мъж? Отидете в столицата (на бала) и си уредете успешен брак.

Как да спечелим сърцето на мъжа

Пример: Бедно момиче от село, влиза в столичен университет на държавна издръжка. Активно учи и търси своя съпруг. Изборът й се спира на 40-годишен асистент, страстен за науката и риболова.

Той не е красив, но има собствена кола, апартамент и къщичка, без лоши навици и бивши съпруги. Пепеляшка научава за неговите интереси и започва внимателно да подрежда мрежата. Тя планира да се изправи, пред него в библиотеката, после в трапезарията.

За да задържи вниманието на мъжа, тя започва разговор за хобитата му, слуша много, възхищава се. И в разгара на диалога, той неочаквано намира причина да я вземе при него на работа. Това се случва няколко пъти, докато мъжът не започне сам да търси обществото си.

Тогава Пепеляшка нанася последния удар. Той изчезва напълно от радарите, за да съживи инстинкта на ловеца у себе си. Ако картите се изиграят правилно, мъжът ще търси своята Пепеляшка и когато я открие, няма да я изпусне.

Стратегията на Пепеляшка е проста:

Изпъкнете от тълпата, покажете на принца, уникално качество – красота, страст към неговите интереси, способност да слушате с интерес. Уловете го на примката си и не го изпускайте. Останалото трябва да се свърши от мъжа.

спящата красавица

Стратегия за съблазняване №2. Спящата красавица

Според сюжета на приказката, принцесата се набола с вретено, а след това изпаднала в летаргичен сън. Минали години, замъкът бил покрит с прах, тръни и трева. Но имало принцове, търсачи на силни усещания, които достигали до бодливата, няколко метрова ограда.

Повечето не успявали да преминат отвъд стените на бодливите храсталаци, но се намерил и такъв, който не се отказал, пред нищо. Той се втурна на помощ на красавицата, целуна я и разсея злото магьосничество.

Тогава целият кралски „апартамент“ се събудил и принцесата се омъжила за своя избавител – герой. Този сюжет е идеален за дами, които по някаква причина пропуснаха златното си време и когато решиха да създадат семейство, достойните младоженци бяха взети или остарели.

Как да подредите щастието си?

Всичко е просто! Трябва да създадете такива условия, че следващото гадже да се почувства като спасителен герой и да не е в състояние да се измъкне от брака.

Пример:

Момиче на 36 години се събужда от дълбок сън и разбра, че има всичко – апартамент, работа, много любовници, но няма същия този мъж, с когото да сподели остатъка от живота си. Приятелките й са женени отдавна и отглеждат деца, родителите също искат да се грижат за внуците си.

Какво да правите, ако сте на нейно място?

Спрете да бъдете толкова достъпни. Създайте нов образ за себе си – прилично момиче, което иска да спечели „перфектен“ мъж, за да му даде всичко от себе си.

Щом принцът се появи на хоризонта – го съблазнете с образа на неподправена харизма. Така, той ще ви търси и ще се събужда, докато не станете неговата бленувана награда.

След това, в играта влизат приятели и родители, които намекват на мъжа, че трябва да поеме отговорност, защото момичето е прилично и точно за него. Може да мислите за бременност и по този начин да ускорите брака (ако красавицата е спала дълго време, не бива да се колебаете по този въпрос).

как да се оженя за принц

Стратегия за съблазняване №3. Принцесата – мъдра жаба

За какво беше приказката? Трима синове решават да си намерят съпруги. Синовете отиват на лов, а когато стрелят стрелите им попадат на три различни места. Там са и невестите им.

На най-малкия брат, стрелата попаднала в блатото, за което двамата по-големи братя се отнесли с подигравки. Оказало се обаче, че именно той е ударил джакпота и е намерил Принцесата (…, та макар омагьосана жаба).

На първо четене, излиза, че на най-малкия брат бъдещата му невяста е грозна, но уви, тя е най-умната. Затова, ако искате да влезете в нейната роля, трябва да демонстрирате впечатляващи умения в леглото, да сте полезна в ежедневието, очарователна за родителите му.

Така, преди да успеете да изчезнете от живота му, трябва да сте изградила авторитет към семейството му и чувства у него.

Той сам ще разбере, че животът му със съпругата „жаба“ е по-лош, без нея. Така е в приказката. Описаната стратегия е идеална за грозновато, но умно момиче, което знае, как да даде криле на своя любим.

Пример:

Най-обикновеното момиче, живее с красив, богат, но инфантилен и егоистичен човек от няколко години. Тя е идеална домакиня, изобретателна в леглото, поддържа семеен бюджет, кротко обслужва целия му „Списък с желания“.

Мъжът, обаче не бърза да й предложи брак. А защо и не предлага брак? Девойката е прекалено селски тип. За него е вид „мелез“ и не отговаря на това, което той търси.

В един момент на хоризонта се появява друга – по-красива и „чистокръвна“ порода. Мъжът се решава на измяна. Напуска дома, припомняйки си чувството за достойнство.

И тогава всички трудности от реалния живот падат, върху принца. Самият той не може да уреди живота си. Красавицата постоянно го реже, изисква скъпи подаръци, отказва да слуша хленченето му, отказва се от него в леглото.

Едва тогава, мъжът разбира, какво съкровище е загубил! Решава да изиграе всички карти отново. Тогава „жабата“, трябва да има сложната схема. Тя вече не иска да живее по правата на птиците и се опитва да завладее мъжа.

Тя се нуждае от пръстен и стабилност! Плюс това, има нов джентълмен, който дава сърце и душа за нея. Макар и много по-възрастен (Косчи Безсмъртният). Сега, бившият кандидат, трябва да се състезава за любимата си.

Момичето не се съпротивлява и се отдава на победата. Едва тогава, след победата, пред очите му, жабата се превръща в принцеса и уважението към нея се увеличава.

Какво трябва да знаете за изброените стратегии за съблазняване, за да работят, без странични ефекти?

  • Без значение, как се опитвате, стръвта може да отлети. Рибата може да не е гладна и да плува покрай куката. Малкият неуспех не е причина да се отказвате. Трябва да бъдете търпеливи и да изчакате. Не само резултатът е важен в играта, наслаждавайте се на процеса.
  • Може да се влюбите, в когото и да било. Опитайте се, да изберете мъжа си разумно, за да не съжалявате за избора. За целта, би било хубаво да разберете себе си. Осъзнайте, какво искате от една връзка, какви качества у мъжа са от първостепенно значение за вас. В противен случай, може да попаднете в собствените си мрежи.
  • За да спечелите мъж, имайте индивидуален подход. Потърсете незадоволената нужда на партньора и му дайте това, от което се нуждае. Някой иска уют и комфорт. Някой – верен приятел наблизо. Някой харесва съперничеството с жена, а други – той да я спаси от лапите на дракон. Нека принцът да направи това, за което мечтаете. Да ви спаси от миналото, зли родители, лоши отношения … Нека стане герой във вашите очи.
  • След като получите пръстен, сведете до минимум манипулацията в отношенията. Щастливият семеен живот предполага искреност и откритост, любов, грижа, равен обмен на енергия. Да, трябва да проявите въображението в началото на пътуването. Трябва да подредите всичко, сякаш той ви е избрал. Нека това е първата и последната ви измама!