Какво ще кажат навиците на човек на масата

навиците на човек

Ако искате да знаете, какъв събеседник е пред вас, поканете го в кафене, за по чаша чай и лесно ще узнаете за навиците на човек на масата.

Няма по-лесен метод за разбиране характера и навиците на непознат човек, отколкото да надникне в самия него. Това може да стане още по-лесно, ако видите навиците му, по време на хранене. Така може да си направите необходимите изводи.

За това къде да търсите и какво означава всичко това ще ви разкажем в настоящата тема. Междувременно видите и темата: Какъв характер имаме според цвета на косата.

Тези странни навиците на човек на масата, които са издайнически!

навици на човек

 1. Изборът на ястия от менюто

 • Ако двамата влизате в кафето за първи път и човекът, до вас, дори не отвори менюто, а прави стандартна поръчка. Това най-вероятно говори за упорит човек, който мрази иновациите и експериментите, предпочита стабилен и доказан път.
 • Ако вашият нов познат, все пак отвори менюто, обсъждайки ярко всяка позиция със сервитьора, тогава вие сте с този, който е отворен за промени. Такъв човек, не се поддава на трудности.
 • Изборът на ястия в полза на нещо пикантно, като цяло любов към голямо количество черен пипер и чесън е присъща на хазартните хора. Те са готови да поемат рискове. Именно те, могат да заложат всичко на червено и след като загубят, отново хвърлят зарчетата.
 • Ако събеседникът ви избира месо или нещо сладко – с 90% вероятността сочи – екстроверт, който обича да е в компания. Той взема всичко от живота и тества силата му. Такива хора са склонни към преяждане, трудно им е да се справят със стреса, емоциите им, не са стабилни.
 • Интровертите, напротив, предпочитат нещо неутрално – плодови салати, млечни шейкове, печени зеленчуци. Сред тях има много повече привърженици на здравословната диета. Те са по-отговорни за здравето си и се опитват да спестят ресурси, без да губят нерви за нищо.
 • И накрая, хората, които обичат да опитат нещо екзотично, също са авантюристи! Трудно им е да живеят в състояние на постоянна скука. Те се опитват да се обградят с шумна компания, не се страхуват да излагат иновативни идеи и защитават различна гледна точка. Това са ентусиасти по природа.

навиците на човек на масата

Това, което анализирахме са навиците на човек на масата, при избор на ястия. Сега, да преминем към човешкото поведение:

навици на човек

 1. Навици на гостите на масата

 • Ако вашият събеседник не е свикнал да разтяга удоволствието от храненето, бързо попива ястието, въпреки че не бързате. Това е този, за когото е важна производителността и бързото решаване на проблемите. Той няма да „боцка“ в чинията до последно, следователно е добър служител или успешен бизнесмен. Понякога такива хора изпитват проблеми с приоритизирането, често изобщо не мислят за себе си, разпръсквайки енергия и притеснения за останалите.навиците на човек на масата
 • Навикът да смесват цялата храна в чиния в един голям хаос; Навикът да започват първо с десерта и след това да преминават към солено са все на хората, които искат да получат всичко от живота наведнъж, без да се занимават с подробности. Те не отговарят на стратегията за системно постигане на успех, те искат да грабнат щастливата звезда на мига. Предимството на това поведение е, че могат да различават работата и личния живот, винаги намират време за най-близките до тях.навиците на човек на масата
 • Навикът, внимателно да разграничават всички компоненти на ястието, да се поддържа перфектна хармония на цвета и вкуса в чиния се пада на стабилните натури. Това са тези, които използват, нещата и държат всичко под контрол. Те имат организационни умения. Те са бавни в бизнеса, предпочитат да правят всичко смислено и с уговорка, но са надеждни и прилични. На тях, наистина може да се разчита. Това не са ловци на късмет, а по-скоро работни и трудолюбиви служители.
 • Ако човекът не бърза да довърши храненето, харесва да изчака останалите и завършва последен – това е типът хора, които не само знаят как да се наслаждават на малките неща в живота, но поставят интересите си над интересите на другите. Те не са свикнали да действат по заповед. Всеки има своите лични възгледи и право на мнение.навиците на човек на масата
 • И накрая, онези, които не крият емоциите си, докато поглъщат храна. Тези, които обичат звучно да дъвчат храната си, да правят гримаси, когато им е много вкусно и обратното, когато им е люто или не по вкуса. Това са индивидуалисти, които не се адаптират към тези около тях, не крият чувствата си и не се страхувай да бъдат себе си. Те, рядко следват тълпата, по-често слушат сърцето си.

навиците на човек на масата

 1. Какво ще покажат – пица и десерти

Ако сте отишли ​​в кафене за малка закуска, поръчали сте само пица или някакъв десерт, все още имате шанс да получите информация за човек.

навици на човек

На какви навици трябва да обърнете внимание, когато хапваме пица

 • Ако събеседникът поръча пица и започне да я насилва с вилица и нож, най-вероятно пред вас е някой, за когото добрите нрави не са празна фраза. Това е последовател на формализма, готов е да пожертва съдържание за красива външна картина. Също така, такива хора са стабилни в навиците. Поведението им, лесно може да се предвиди.
 • Тези, които предпочитат да сгъват пицата наполовина – са лица, които обичат да работят и живеят в много големи чисти помещения. Те не искат да се изцапат, или са творчески натури, които могат да нарушат правилата и да измислят нещо коренно ново.
 • Ако вашият приятел предпочита да захапе парчето пица отстрани – то, той обича да бъде в светлината на прожекторите. Живее днес, без да се притеснява от последствията на своите действия. Понякога такива хора са прекалено емоционални и създават драма от нищо.

навиците на човек

Изборът на десерт, също е важен и има свои собствени модели

Например хората, които обичат да ядат сладолед в компанията на приятели, са много очарователни герои. Те предпочитат винаги да бъдат в светлината на прожекторите.

навиците на човек на масата

Любителите на тортите са страхотни слушатели, които знаят и много интересни истории.

За, тези, които споделят любовта на Омир Симпсън към поничките се казва, че са прости и откровени към живота. Те лесно се адаптират към промените, знаят своята стойност, но са готови да се откажат от нещо в името на общата цел.

Ако темата ви е допаднала и търсите още неща, от които да се научите на нещо интересно, последвайте темата: 6 полезни съвета за сервиране на прибори?