Какво ни говорят сънищата

сънищата

Знаете ли, какво ни говорят сънищата?

Сънищата били тълкувани още преди хилядолетия, а чрез тях, хората узнавали, какво предстои. Днес съществуват множество съновници и хора занимаващи се с разгадаване на скритите послания на кошмарите.

Защо сънуваме, как се появяват кошмарите? Какво означават, са само частица от всички въпроси, които си задаваме, когато се събудим в среднощно видение.

Какво представлява сънят

Това е т.нар. от специалистите „царство на подсъзнанието“. В последното доминиращи са други принципи, далеч по-различни от реалността, в която живеем. Често тревогите, действията и знаците имат лица в съня, а това прави съня труден за разтълкувани от незапознат със сънищата. От тях може да научите какво разказват сънищата.

Според психолози и проведени медицински изследвания се оказва, че човек сънува всяка нощ. Един сън трае по малко от час. Според един постулат се твърди, че:

Когато човек не помни съня, то значи, той е изпълнил целта си, която е достигане на вътрешна хармония в подсъзнателно ниво„.

Кога се появяват лошите сънища

Появата на лоши сънища е в моменти на криза в живота, ежедневието, трудни ситуации. Неприятните сънища изразяват нуждата ни от промяна. Те показват несигурност, а сред най-честите кошмари е пропадането в бездънна пропаст.

Тълкуване на лош сън

Често се оказва, че гоненият на сън, всъщност бяга от собствени страхове, незадоволеност от живота и други проблеми. Когато успяваме в сънищата, то кошмарът може да се окаже известна готовност, от която имаме нужда, за да се впуснем в предстоящо ново начинание. Когато сме агресивни, то това може да е признак да се поспрем, да се огледаме и да си дадем равносметка за живота. За да сме уверени в тълкуването на сънищата, трябва да се абстрахираме от филми, факти, събития, книги и всичко, което може да е провокирало лошият кошмар.

Повтарящите се кошмари

Когато сънуваме един и същи сън в продължение на дни, седмици и месец, то интерпретацията му може да е сигнал на подсъзнанието, които може би ни, дава важна информация. За целта може да се потърси и професионална намеса на специалист за разгадаване на сънища. Така да научите тайнствената страна на сънищата. Терапевтът може да се нуждае от обширна информация за лицето, което е сънувало кошмар. Да се научи за начина му на живот, навици, страхове, силни страни и т.н.