Защо жените не искат брак

Защо жените не искат брак

Замисляли ли, сте се защо жените не искат брак?

Мъжете невинаги са склонни да сключат брак, но така се оказва и, че жените не искат брак?

Всъщност това е и една от темите, която направо ги кара да бягат с 300 км. в час. Това си е от край време общоприето правило. С него много по-лесно може да се обясни логиката на любовта им, поведението и немарливостта в това отношение.

Статистиките, обаче показват друго в наши дни

Това са цифрите, които ни доказват, че все повече при Съвременният брак нараства броят на дамите, които все повече забавят този момент. Точно така, и жените все по-рядко искат да се омъжват. И все пак, кой вярва и кой не.

Направихме си труда да се разровим сред мнения на специалисти, направени статистики, анкети и ето какво излиза:

Още в 1979 г дамите започват да залагат повече на развиване в кариерен план. До наши дни, тази женска амбиция е трайно залегнала у всяка 3-та жена, а това е увеличило и работната седмица за жените с до два часа. Ако изкаш все пак да узнаеш: Тайната на един успешен и дълготраен брак…, последвай връзката.

Не по-малък интерес буди и факта, че женската еманципация, подтиква не само мъжа да намира утеха в много ситуации, единствено, чрез секс с жена, а и обратното. Да бъдеш с някого само заради „спорта“ си е начин на разбиране за много жени днес.

брак

Защо се получава така обаче, потърсихме и мнението на психолози и социолози

Според тях има няколко групи жени, които се отнасят към категорията съвременни жени нежелаещи брак. Такива са – бизнес-дами, които имат динамичен живот и не остава време за трайни връзки; момичета, които токущо са се отделили от дома, усетили са сладостта на свободата и все още не искат ново и трайно обвързване;

Омъжените дами, не са редки случаите, но когато един път се опариш, вторият по-трудно посягаш; жените с творчески професии, които са свикнали на усамотение, за да творят. Тук е момента и да разбереш за тези: 10 тайни за щастлив брак.

За вдъхновение ползват мъжете и само от време на време; прясно разведените дами, за тях няма какви да обясняваме. Картинката е повече от ясна.

Егоистичните хора, или тези, на които им е нужно много лично пространство и не са склонни да се съобразят или да го поделят с никого. Това, дори да е човека, с който делят едно легло от време на време. Ако все пак бракът ви се разпада, добре е да разгледате и тази тема.

Е, на фона на всичко казано до момента, дали остана някоя „пещера“ уютна само за мъжа, където жената все още не е навлязла?!