Ваканция според зодията ти

ваканция според зодията

Знаете ли, че според датата на раждане може да планувате ваканцията си или по-конкретно местата, които ви привличат или натоварват да бъдат съобразени с хороскопа.

Каква ваканция ви очаква според Зодияка, изберете правилната дестинация:ваканция сред диви места

  1. Почивка за Овен – диви места, това е единственото спасение за Овена, за да забрави и да се откъсне максимално от работата. В противен случай може да е постоянно в Интернет или около мобилния телефон. Ето, защо и почивка на сафари в Африка, разходка из Сервгети или резервата Нгоронгоро е идеална за него.
  2. Телецът харесва природата – хората от тази зодия са страстни натури. Ето, защо места, където има много туристически обекти, елегантни места, екзотика и непознати и неизвестни дестинации са именно за тях.почивка според зодията
  3. За близнаците Китай предлага – идеална възможност за почивка. Представителите на тази зодия страстно се придържат към дългите и далечни пътувания. Ето, защо предложение от типа много им се нрави. Отдалечените и откъснати от света места, не са по вкуса им.
  4. Представител на зодия Рак си пада по духовното – въпреки не решимостта на Рака, честите смени на желанията, многото колебание, клонящи към „за“ и „против“ отговори, най-подходящи са местата, които съвпадат с настроението и духа му. Място с възможност за релакс и медитация са идеални в този случай.

почивки

 

5. Лъвът е винаги готов за адреналин – това е най-големият привърженик на лукса, затова, каквото и да говори, каквото и да планува, Лъвът винаги е привличан като магнит към най-скъпото, автентично и красиво. Нова Зенландия, Малдивите, районът Роторуа могат да попаднат в списъка с места за посещение.
6. Девата избира Италия – няма две мнения по въпроса страна като Италия е идеално място за Девата, а сред предпочитаните градове са Амфали и Позитано. Не е за пренебрегване и почивка до Куба, въпреки, че ваканцията там ще е малко по-скъпа. Девата от край време не обича напрежението, нервите, задълженията, затова и два пъти годишно предпочита да се откъсне някъде, където да намери необходимото, та макар това да е родно и китно селце.

ваканция според зодията

 

7. Везните по природа са романтици, затова и почивка на лунна светлина им се отразява добре. Те не си падат по дълги и екстремни изживявания. Обичат да се потопят в обстановка на ароматни свежи и тиха музика, вместо да катерят върхове, да се гмуркат под вода или да се впуснат в сафари. По-скоро местата на интересни истории, любов и легенди са техните зони за отмора.

ваканция според зодията

8. Представителите на Скорпион са авантюристи и мистици – ако няма риск, няма приключение и пътешествие. Това е заложено в представителите на тази зодия. Ето, защо Скорпионът избира тайнствени, мистериозни места, обича да опитва местна кухня, да разглежда чуждо религиозни храмове и да пътуват дори из пустинята с камили.

почивка

9. Стрелецът е винаги с куфара (сака) в ръка – това е зодията, която може за максимално кратко време да стегне куфара и да отпътува, където си поиска. Обичат непознато, авантюристи са и за тях дори Арабския свят може да е вълнуващо изживяване.

къде да летуваме според зодията

 

10. Представители на Козирог са стратегии – това са най-големите плануващи хора. Те обичат всичко да им върви по ред. Могат да се насладят и на екскурзия, и на фестивал и на тихо място, стига, обаче да е включено в плана. За тях еднакво добре звучи идеята за почивка в САЩ, Гвинея, Сан Франциско, както и тази в северната ни съседка Румъния, щом за нея са отредили толкова разучаване.

ваканция според зодията

11. Водолеят обича да планува всичко – това са хората, които се чувстват еднакво добре и ако се разхождат по еко планинска пътека и ако изследват непознати места в Африка или Южна Америка. Не държат на най-популярното, но бидейки на едно място, искат да се слеят с атмосферата му.

ваканция според зодията

12. Рибите избират релакса – каквото и да си говорим всички представители на зодия Риби обичат водата. Ето, защо и почивка в Мексико, плажовете на Юкатан, места изобилстващи на водни спортове и гмуркане са в кръвта им. След жадуваната релаксираща почива Рибата може да помисли и за екскурзия, разходки, еко маршрути.

ваканция според зодията