Жените, които развалят живота си

Жените и живота

Има една категория жени, които развалят живота си с избора на човек по свое желание. Тези дами, искат да се обвържат с по-силна половинка, но самите те да диктуват нещата.

Създаването на хармонична връзка с жена, не е лесно. Често пъти момичето може да реши до определена дата да се оженят, да имат бебе, има ясен план, който не всеки човек е склонен да приеме. Нещо повече, това поведение ограничава свободата на любимия. Така партньорът се възприема негативно.

Как да разберете, че не сте една от жените, които развалят живота си!

Симптом 1

Обърнете внимание на личния си живот. Може да имате много почитатели, гаджето може да се замени с всеки друг, но не и постоянния спътник на живота. Животът на човек може да каже много. Ако дадена жена се стреми по всякакъв начин да се избегне самотата, тя ще се промени мъжа безразборно.

Симптом 2

Ако жената обича да планира, така старателно, че дори знае какъв ще бъде цвета на сватбата й рокля, то всеки мъж, появил се на хоризонта, рискува, за да попадне в графика й. Излишно е да казваме, че е малко вероятно да изпитат удоволствие от такава перспектива? Жената плановик прекалено бърза с нещата. Тя има отношение от запознаването с родителите на половинката си, още на първите две седмици след първата среща. Мъжът се държи така, сякаш някой или нещо е персонализирано. Няма право да избира или дори право на глас.

Симптом 3

Ако в дома на такава жена има много животни, трябва да бъдете много внимателни с нея, защото тази дама има особено остри нужди да бъде обичана. С купуването на домашни любимци се стреми да закърпи дупката зейнала при дефицит на любовта. Ако тя нарича своите четириноги приятели „момичета“ и „момчета“, то такава жена се разстройва от отношенията с хора.

Симптом 4

Ако жената е готова да се съгласява с всяко дума, която казвате, не трябва да се радвате прекалено, защото това не означава, че годеницата ви напълно споделя вашите интереси. Мотивът й е съвсем различен, а такъв се стреми да засили връзката. Но с течение на времето, ще видите, че хората без мнение са празни. Смятате ли, че можете да се отегчите с нея.

Какво става, ако ви хванат в капан?

Не се страхувайте от сълзотворните взаимоотношения. С цел да не се създава допълнителна травма на приятел, поемате цялата вина. Кажете ако не сте готови за семейство. Може би сте чували порой от обвинения. Но строгите мерки в този случай са единственият правилен изход.

След раздялата с жената е необходимо да се опитате да се измъкне от кръга на общи приятели. Ако планирате раздяла е по-добре предварително да информирате общите си приятели. По този начин ще предотвратите случаи на покани за двама за празниците, рождени дни и други събития заедно.

За съжаление, жените от този тип не могат да поддържат нормални отношения след раздялата. Не се опитвайте, да бъдете учтиви. Лек и ненатрапчив тон може да бъде по-добър вариант за комуникация. По някаква причина, този тип дами, желаят да се придържат към всяко извинение, за да получите всичко обратно на мястото. Те не правят много, заради унижението, но предприетите мерки не ви освобождават от присъствието на жената в живота ви.

Ако след като прочетете тази статия, вие ще забележите някои прилики със себе си, се опита най-накрая да обичате себе си. Важно е да сте в състояние да живеете в хармония с ума и чувства си, да обичате не само на другия човек, но също така да спазвате собствените си интереси. Никой не може да промени вашия свят, освен ако не се промените самите вие. Само при задълбочен анализ, може да видите какви слабости имате, за да започнете да живеете по нов начин и да бъдете щастливи!