Защо е страхотно да си момиче – топ 10 причини

момичета

Да бъдеш жена е истинско щастие, защото се нареждаме сред красивата половина на човечеството. Но в тази одежда и често забравяме колко сме щастливи.

Защо е страхотно да си момиче – топ 10 причини!

Предлагаме ти 10 причини, с които да се увериш сама, че е невероятно да си момиче!

  1. Момичетата имат възможност да използват грим

Момичето могат да се събудят с лошо настроение и уморен вид, но могат и да изглеждат като чиста роза. Всичко това зависи от правото да използват грим.

  1. Момичетата могат да плачат

Момичетата могат да плачат, когато пожелаят. Едно момиче може да плаче, когато е щастливо, тъжно или просто зашеметена от емоции.

  1. Момичетата могат да регулират височината си, като носят високи токчета

Друго предимство на момичето е, което потвърждава тезата ни: „Защо е страхотно да си момиче“ е, че може да носи високи токчета, когато иска да е по-висока, да се чувстват по-уверена и по-елегантна.

  1. Момичетата могат да правят много неща едновременно

Това е научно доказан факт! Жените могат едновременно да хранят деца, да говорят по телефона, да червят устните си и да готвят. Ако това беше пренасочено към мъжете, телефонът щеше да е във фурната, децата щяха да са гладни.

  1. Децата обикновено харесват нежната половина на човечеството

Когато мъж се опитва да бъде добър с дете, детето избухва в сълзи! Когато детето вижда жена, лицето му светва и то започва да се усмихва, дори кикоти. Децата просто знаят, че жените са нежни и се грижат за тях.

  1. Момичетата имат красиви тела

Тялото на момичето има линии и форми изобилстващи от красота. Не е чудно защо някои от най-красивите картини в света са с жени. Ако пък не харесвате своето, научете се първо: как да приемете тялото си, такова, каквото е!

  1. Момичетата имат колекция от прекрасно бельо

Друго невероятно нещо, да сте момиче, е, че жените имат невероятни колекции от фино бельо, което автоматично може да ги накара да се чувстват по-привлекателни и уверени.

Момичета

  1. Едно момиче може да носи дънките на гаджето си

Ето още едно чудесно нещо да сте момиче е, че може да носите дрехите на приятеля си и да изглеждате добре в тях. Нещо, което половинката ви не може да си позволи дори да сте насаме. Убеждавате се все повече: Защо е страхотно да си момиче!

  1. Силата на момичето е наистина силна

Историята показва отново и отново, че зад всеки велик човек, стои велика жена и щом мъжът се влюби, сърцето и умът му са в ръцете на момиче.

  1. Момичетата могат да проиграват голямо разнообразие от прически

Момичето има избор да бъдат различни всеки ден. Когато сте момиче, може почти безкрайно да играете с различни прически и цветове на косата, да изглеждате всеки ден съвсем различни. Ето и 10 лесни прически: http://www.interpolezno.com/pricheski, с които да опитате!