Диети на Мадона за вечна младост

Мадона

Вечната Мадона – скандална, различна всеки път и винаги във форма. Познахте ли я?! Разбира се това е Тя. Танцьор, актриса и неподправена певица. Тя е секс идол и всичко това вече години наред.

Биография на Мадона

Tя е дете на Мадона Луиз Фортин и Силвио Чиконе. Израства с католическо възпитание. Певицата сама се оприличава като италиано-американка. В семейството, в което се ражда има още седем деца.

На 5 годишна възраст, Мадона остава без майка, която умира от карцином на гърдата едва навършила 30 г. В много изказвания, тя споделя как е преживяла смъртта на майка си и как това е повлияло на кариерата й.

Била е и мажоретка, а от 1978 г. оставя танците и избира музика.

Мадона сформира своята група, наречена „Закуска Клуб“ и „Еми“. Само няколко нейни песни са разпознаваеми за местната среда. През 80-те години, с помощта на MTV създава образа си на певицата в поп и пънк стила музика.

Стилът й се превръща в запазена марка за онова време. Тя поставя началото на поп културата. Годината 1984 г. е смяната и за старт в скандалната кариера на тогавашната 26 годишна певица.

Следват множество скандали, включително Ватикана. Нецензурирани клипове и редица забрани. През 1986 г. изучава техниката на кабала и упражнява йога.

През 1996 г. забременява от треньора си Карлос Леон и ражда момиче на име Лурдес Мария Чиконе Леон, накратко Лола. На 47 години, Мадона пуска албум “Confessions on a Dance Floor”. От него първият сингъл се появява в над 25 страни, включително България.

Тайната рецепта на Мадона

Тя е известна с неизяснителна енергия, безупречна фигура на 50 + и спартански начин на живот. Поддържа тялото си с жестоки спортни натоварвания.

Тайната й за младост е в 10 чаши топла вода всеки ден. Малко по-късно започва да похапва богата на кълнове храна и много плодове. На обяд ориз със зеленчуци. Наред с този режим Мадона се придържа към диетата на д-р Р. Аткинс.

Основният принцип, за тайната й диета е в приема на зеленчуци като спанак и цветно зелено, месо, яйца и риба, без ограничения. Славата и популярността на диетата на д-р Робърт Аткинс бележи успех в края на 70-те. След това е обявена за „пряк път към инфаркт“.

Храни в диета на Мадона с нискокалорични, богати ненаситни мазнини и показват холестерола в кръвта. Диетата е абсолютно противопоказна за хора, страдащи от проблеми в бъбреците и сърдечно-съдови заболявания. Американските кардиолози, напълнени от мен.

Следващата диета, на певицата се насочва към микробиотичната диета. За неин създател е японският лечител Мичио Куши и философът Жорж Остава.

Диетата залага на добро качество, оздравителна практика и количество физическа активност. Въздейства и на позитивната нагласа. Системата на микробиотичното хранене се базира на консумация на непреработени зърнени храни.

След множество медицински проучвания лечебните й цели са доказани. В нея е заложен принципът, храната да се дъвче старателно 50 пъти.

Менюто в микробиотична диета на Мадона се разделя така:

10% супа; 30% зеленчуци; 10% бобени храни и водорасли; 50% пълнозърнести храни. Плодове, яки и морски деликатеси също са включени в диетата.

В основата на микробиотичната диета се налага пълно изключване на месни продукти. Не трябва да се поместват храни с кофеин, напитки, както и използване на кухненски уреди, като микровълнова печка. Медитацията по време на прилагането й е задължителна.

В тази диета се включва пълнозърнест хляб, тиквени и слънчогледови семки, зеленчуци, суши, пилета, ядки и риби. Изваждат се храни като – банани, червено месо, кафе, сладки и газирани напитки, захар, манго, грозде.

Чуйте и за някои позлания от музиката от тук:  https://www.interpolezno.com/poslaniya-ot-muzikata.