Бързо отслабване – избегнете тези грешки

бързо отслабване

Бързо отслабване – избегнете грешките, ако искате да получите резултати

Ако мислите, че сте направили всичко по силите си по отношение на упражнения и хранене и все още не може да постигнете нито бързо отслабване, нито бавно, то може би има причина за това.

Има неща, които могат да саботират усилията ви в борба със загуба на тегло, без да ги знаете. Така че, не забравяйте да избегнете грешките, ако искате да получите резултати.

  1. Не получавате достатъчно сън

Процесът по обмяната на веществата може да се забави, както и да се събуди създаването на хормонален дисбаланс. Това също може да ви накара да вземете повече закуска от обичайната доза комфортна храна. За спящите много, това може да не доведе до увеличаване на теглото, стига да се направи по-добър начина на живот и храненето по избор. Лептинът и грелин са хормоните на нощта, които са много отговорни за глада. Такива хормони намаляват или увеличава в зависимост от количеството сън, което получавате.

Бързо отслабване

  1. Хапване изкуствени храни

Може сте подведени в калориите и все още да ви се яде. Много храни са пълни с изкуствени и обработени съставки. Дори ако опитате замразени ястия, те може да ви се сторят вкусни и да обещават определено количество калории, но реално тялото ви се моли за реални, физически, и пълнозърнести храни. Някои храни са с ниско съдържание на мазнини, но реално са просто капан и всъщност съдържат огромно количество преработени захари.

  1. Поглъщате скрити калории

Да речем, че хапвате салата. Това звучи здравословно, но въпреки това може да направи разликата. Да разгледаме листните зеленчуци, които са пълни с хранителни вещества, но с добавка на различните сосове към тях, допринасят да пълнеете. Изберете подправки като балсамов оцет, зехтин и пресен лимонов сок. Ако ще постави боровинки или стафиди върху салатата си, трябва да сте внимателни на тези, които съдържат много захар. Може да се опитате да добавите слънчоглед, краставици, моркови или някои зеленчуци за салата. Често, скритите калории не само идват в салати, но сандвичи и супи. Така че, обърнете внимание на всяка съставка, която смятате да консумирате. Може да направите това като четете етикетите за хранене и размери.

Бързо отслабване – избегнете грешките

  1. Ядете хаотично

От гледна точка за постигане на поставена цел, последователността е ключът. Създаване на добре балансиран и здравословен начин на живот започва с последователен прием на храна и следване на редовност. Едно проучване показва, че жените, които ядат най-редовно изгарят повече калории в сравнение с тези, които не го направят.

  1. Работите твърде много и ядете по-малко здравословни храни

От гледна точка на диетата, винаги трябва да следвате пропорцията 80/20. Това е правило. Вашият % от 80 трябва да се съсредоточи върху храненето, докато 20 % над вашите упражнения. Ако работите навън често, стресът по отношение на храненето, няма да е в полза за постигане на желаните резултати. Така че, не забравяйте да следвате правилото и да направите разликата.