Символи на богатството според ФЪН ШУЙ

ЦВЕТЯ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА БОГАТСТВО

Днес много от нас мислят ежедневно, откъде да вземат пари за по-нататъшен живот.

Подсъзнателно и с усет, са измислени милиони начини да се привличат богатства и благополучие в къщата и на работното място.

Кои са тези подробности и частици, които по някакъв начин оказват благоприятен ефект върху финансовото състояние, нека научим сега:

Цветята в дома привличат богатства!

Невъзможно е, но фактът, че растенията имат своя собствена специална енергия. И затова дори в домашните помещения пространството може да донесе не само естетическо удоволствие, но и материално благосъстояние. Затова съветваме ви да започнете с извозване на стари мебели в столична община.

Много са чували или имат вяра, че дървото на парите е един от тези символи. Така растението Crassula може да се намери в почти всяка къща. Смята се, че колкото по-блестящо и повече расте това цвете, толкова по-добре привлича материалната ситуация в къщата.

Ето защо хората настроени бързо да напълнят чантата и къщата с пари е добре бързо да си го засадят.

Ефектът ще бъде по-добър, ако поставите саксия с Азалия. Това е популярно наблюдение, имащо собствен ефект и приложение, но не и доказан от науката.

Челно място в рейтинга за привличане на финансовото благосъстояние на растенията заема кактуса. Той е в състояние да спести от неочаквани разходи, от нерентабилни инвестиции, ограничавайки скъпото желание на жителите на апартамента. В допълнение, той, подобно на горните растения, подобрява благосъстоянието.

Драцена, известна с латинското „Dracaena Sander“ и папрат са по-малко популярни стайни растения, които служат за умножаване на богатството. Не само поради финансово облагодетелстване, но и заради символичната им красота тези саксийни цветя със сигурност ще ви донесат хармония в дома.

ФЪН ШУЙ

Във всички случаи дайте на растението, надежда и не се притеснявайте! Вземете в ръцете си всичко необходимо, направете както трябва по обезвреждането, планирайте дори непредвидени разходи, необмислените инвестиции и потока от печалби. И със сигурност ще успеете!