Шик, класика и традиции в различните модели чизми

дамски ботуши

Със студените зимни дни няма друга обувка, която да е така предпочитана, както повечето модели чизми.

Независимо дали са от кожа или велур, максимално изчистени или с връзки, малко над коляното или до средата на бедрото, видовете модели чизми са хит и в студените месеци.

Ето, какви са тенденциите при модерните чизми, наложени от световни дизайнери, а ако търсите нещо спортно, то sportsale.bg, ще отговори на изискванията:

модели чизми

Чизми класика – черното е класика в жанра, но наред с това, то е секси и практично. Лесно се съчетава с всяка дреха и не подлежи на демоде. Заложете на чизми, именно в този цвят и няма да сгрешите. За предпочитане е да са спортно-елегантни обувки с равна подметка и без излишни декорации. Лесно ще може да ги съчетавате с джинси, деним, поли, рокли в разнообразни дължини и дизайни. Единствено условие е да не ги съчетавате с прекалено къси модели.

Боти

Чизми в землисти тонове – сред морето от чизми, дизайнерите са се спрели и на „модните“ цветове. Землисти тонове в дамските обувки са кафяво, сиво, ръждиво, тъмнозелено, пясъчно. Ако се стремите към атрактивност, то подобни предложения са специално за вас. Хитови цветове за чизми са още синьо, бордо и някои видове принт, като леопард.

Шик, класика и традиции в чизми

Чизми със свръх дължина – чизмите, които достигат до средата на бедрото, чийто край не се вижда изпод връхната дреха, не е новост в модните тенденции. В настоящата есен-зима, тези чизми станаха истински хит. Ако решите да заложите на дължина, спрете се на семпъл модел от кожа или велур, които елегантно да се съчетава с елегантни облекла, изчистени кройки в неутрални цветове. В обратния вариант ще постигнете много излишна претрупаност.

дамски обувки за зимата

Чизми бохемски полъх – популярният бохо шик, нахлу и при чизмите. Като резултат от изключително популярните модели от велур, щедро нанесени декорации с ресни, обемисти и златисти капси, симпатични кожени детайли, дамските ботуши от тази категория се комбинират най-добре с тесни джинси и леко разкроена поли и рокли, стигащи до бедрата.

чизми

Чизми навяващи артистизъм – дизайнерите са помислили и за авантюристките в модата. Те представят голям набор дамски ботуши, които изразяват дързост, индивидуалност и харизма у притежателката им. Моделите са атрактивни с множество перфорации, апликации, пачуърк детайли. Всичко това са само част от атрактивните предложения сред ботушите до коляното.

ботуши за жени

Чизми за вечерта – на мястото на високите обувки в нощния клуб може да се появите с чизми. Задължително условие е да сте умерено дръзки, на ток и обувките ви да подхождат с мини рокля или тесни джинси.

За повече уникални предложения и комбинации чизми с останалия тоалет научете тук.