Що е то френски маниер на французойка

французойка

„Французойка“ – така казват след добре поддържана жена, която се различава от другите. Нека да видим каква е истинската французойка и с какво се различава от обикновените хора.

Как да се превърнете в истински французойка?

французойка

Французите ценят скъпото вино. Французойката обича вино, наслаждавайки се на всяка глътка от ароматната напитка с многостранен вкус. Тя може да опита напитката сама, без да чувства и най-малкото смущение.

французойки

Французойката

Момичето от Франция има една особеност: навик да държи с финес една цигара, но естествено за кратък начин на завършване на визията си. Разбира се, французите знаят, че пушенето е вредно, но без цигара не го правят.

Французите предпочитат пъстри рокли и оригинални аксесоари. Любителите на френското избират скъпи бижута, а жените н възраст, задължително само скъпи бижута. Но във всеки случай, декорациите трябва да подчертават индивидуалността.

французойка

Ако обърнете внимание на французойката, то със сигурност ще забележите стройната й талия. Въпреки това, жените в тази страна не обичат спорта, никога не се отдават на лакомства. „Как е възможно това?“ – ще питате. Нека да остане тайната на истинската парижанка.

французойка

Французите не се чувстват задължени да се извинят. Достатъчно е да бъдат подготвени за мълчаливо кимване.

Тези жени не харесват роклята. Те предпочитат мъжки сака и отрязани панталони. Французойките искат да изглеждат и да бъдат възприемани като силни и независими.

Дамата на Франция не е ексцентрична. Те обичат да бъдат стилна. Тя е последователка на класическите модели, а не новоизлюпени тенденции.