Религиозни или влюбени

Религиозни или влюбени сте

Дали сте религиозни или просто влюбени?

Направете тест религиозни или влюбени, или опитайте да се водите по нашите изследвания и статистики:

Действате като Ангел или сте същински демон в ангелска обвивка?

Нещата са много относителни, когато стане дума за различни аспекти от живота ни. Ако на хоризонта се появи и съперник/ца, то всичко има риск да експлодира в неописуем заряд.

Ангел или не

Задавали ли сте си въпроса, кое е онова, което може да събуди религиозни чувства у вас. Дали това е стряскащо събитие, което да съхрани траен спомен от преживяното; дали не е великолепието на изгрева или природно бедствие, което разтърсва света дори само с новината.

Съперник в любовта

Оказва се, че много неща могат да накарат съвременния и разкрепостен човек да влезе в Божия храм. Сред направени проучвания от изследователи на университета в Аризона става видно, че 90% от случаите, които провокират младите да запалят свещичка в църква и да се помолят е момент, в който имат съперник в любовта.

Избраникът за сърцето

На нашия любим/любима може да не сте само вие, а при съмнения за друг кандидат, малко са онези, които се поколебават да не се помолят на Бог.

Какво показват статистиките

Статистики и проучвания сочат, че сред 269 жени и мъже, които имат профили в сайтове за запознанства си признават, че ако религията е в по-голяма част от живота на съвременния човек и проблемите на хората ще са по-малко. Да си признаят искрено, че вярват в Господ са едва 1/3 от запитаните.

Резултатите показали още, че:

Двама души от един и същи пол могат да се състезават за привлекателен партньор от противоположен пол. Това става по-често, отколкото в случай, че не се съревновават.

Интересни са и резултатите, че щом:

Стане дума за Любовта, всички стават Ангели и са склонни да признаят, че вярват в Господ и спазват божиите заповеди.

Дали обаче е така или под магията на опиата Любов са по-склонни да излъжат, та макар „благородно“, за да впечатлят обекта на своите желания.

Е, Купидон, отново имаш пръст в това!