Работа от дома: 5 грешки, които ще ви преследват

Работата от дома има много предимства – не изисква дълго пътуване до работното място! Имате повече време у дома! Не е нужно да обличате най-новите дрехи или да спазвате определен дрес код. И колкото примамливо да звучи вече, има още цял ​набор от предизвикателства, които следва да съобразите.

Интернет маркетингът е свързан с много опит, какъвто притежават екип от the viking – викингът; креативност и съвети по отношение на работа от разстояние. Нека да започнем с някои основни грешки, които най-често се срещат и които могат да убият вашата продуктивност.

businessman-and-technology

5 клопки, който трябва да се избягват, когато работите от дома

Можете да се възползвате максимално от работа от дома, наслаждавайки се на всички доходи, и някои от проблемите, когато се грижат за следващите 5 клопки и най-вече се стремите всячески да ги избегнете:

  1. Кажете Не на рутинната

Една от най-големите грешки, които можете да направите, докато работите от дома е да не създавате график за себе си. Ако работите на нормален работен ден ще започнете в 8 ч в офиса. Ако искате да си вземете почивка за обяд ще го сторите и дори може да излезете от офиса. Добре е и работейки от дома да правите паузи 15-минутни през целия ден. Инвестирайте в плановик. Ако някои задачи трябва да бъдат изпълнени по-рано, присвояването и придържането към тази програма може да ви държи фокусирани и да гарантира, че вие ​​сте продуктивни през целия ден, всеки ден.

seo, оптимизация на сайт, уеб дизайн, изработка на сайт

  1. Допускане на разсейване и диктаторство

Разсейването са неизбежни  въпроси важи във всяка сфера на живот, вашият дом не е изключение. Вашите деца могат да бъдат в къщата. Вашето куче може да настоява да отидете на разходка. Един съсед може да звъни на вратата. Съпругът/съпругата може да е карал нощна смяна и да изисква тишина, или закуска, или да угодите на някои друг каприз. Въпреки всичко това, вие ще искате да ограничите отвличане на вниманието към по-добро фокусиране върху работата си. Сега е момента да помислите за специално място за разделяне на работа и домашния си живот. Изберете си ваш кът, място, район с една врата, която се затваря за неприкосновеността на личния живот. Каквото и да правите, се уверете, че пространството е положително и вдъхновяващо!

leader

  1. Режим – време за самодисциплина

Когато се работи дистанционно не е лесно да се разпадне редът, а на моменти и мотивацията. Не позволявайте това да се случи! Бъдете сигурни, че изпращането на ясни имейли и чат съобщения, участията активно във видео разговори ще ви държат само дисциплинирани. Когато вземате отпуск си осигурете пълноценна почивка. Правете разлика, както при отсъствие от офиса, така че всеки да знае, че не сте на разположение. Когато става въпрос за вашите колеги по seo, говорете така, сякаш сте били заедно в същия офис. Можете дори да ги последвате в социалните медии, за да свързвате по-лесно.

Becomes-a-Small-Business-Lender-730x493

  1. Не на небрежността

Работата по пижама, докато седите в леглото може да звучи страхотно, в началото, но е установено, че след като новостта намалява, все по-малко вероятно е да попаднете в коловоза ред и дисциплина. Ако работата от офис ви дава повече тласък, то нека такава стане част от ежедневието ви.

female-angel-investors-660x370

  1. Ограничаване на социалния живот

Не позволявайте на работа от дома да доминира в живота ви. Правете паузи, излезте навън, за промяна на декор и социално взаимодействие. Разбира се, вече сте посветени на цялото това време и да разполагате с него, за да чатите с вашите колеги, но в същото време да не разговаряте с нито един съсед или приятел всъщност може да ви обърка. Ако промяната може да помогне да бъдете по-ефективни, можете дори да се включите във виртуална общност.

Работата от дома може да бъде страхотна!

В процъфтяващите неща в Интернет маркетинга, ние разбираме предизвикателствата, свързани с работата от дома. Повишете ефективността от тези предизвикателства, чрез seo уроци от the viking и избягайте тези грешки. Това ще ви превърне в отличен дистанционен работник!