Идеи за сватбени прически в най-важния ден

Булчинската прическа си остава един от най-обсъжданите и планирани аспекти за всяка булка.

И въпреки, че жените са сложни същества и често менят настроенията си, това определя и до голяма степен непредсказуемостта и капризността им. Онова, което харесват нежните половинки може се превърне, в това, което най-много мразят, а именно грижата за косата.

сватбени прическиАкцентът за естествен вид на прическата пада върху малкото и свободно падащи кичури от страни или назад. Подобен вид придава мекота на лицето. Косата е прикрепена в задната част на главата с фиби и говори за красота, елегантност и безвремие, което е един от най-популярните форми за женско превъплъщение в сватбения ден.

Въпреки, че често се пренебрегва стилът в краткосрочен или дългосрочен план, косата може да се окаже доста елегантна, въпреки неформалността.

сватбени прически

Съществуват най-различни неща, които една жена може да направи с косата си, ако бъде оставена, свободно падаща, навита, преметната на една страна.

Ако имате твърде къса коса, а за сватбения ден желаете прическа, която изисква доста повече материал, може да изберете формата на удължаване с преса за коса или красиво сплетена и преметната на една страна.

сватбени прически

Аксесоарите са неизменен спътник за всяка сватбена прическа. Те могат да са от голяма полза, както за дългите така и за късите коси. Задължително проиграйте различни варианти с вашия фризьор.

Вземайки решение за сватбената прическа вие трябва да се консултирате със стилистите си и да съобразите тоалета с формата на косата. Много булки предпочитат цветя, диадеми, камъни и всякакви аксесоари в косите.

сватбени прически

Една от най-популярните прически за сватба е тази със средна дължина на косата, леко повдигната нагоре и откриваща лицето. В тази прическа, фризьорът задига предната част на косата на булката и оставя останалата да пада свободно. Естествени и много красиво става това творение, когато е украсено с цвете-фиба.

сватбени прически

Сред много атрактивните сватбени фризури са и тип кок. В тях коафьорът прави различен брой букли, масури, плитки и форми, а крайния резултат винаги е задигната и елегантно или небрежно прибрана коса.

Преди да проиграете, която и да е прическа, трябва да се погрижите за косата си няколко месеца по рано, като я подхранвате с масла и маски.

Измивайте косата с топла вода, използвайте най-добрите шампоани и балсами, подстригвайте краищата й редовно, това ще подобри растежа й.

сватбени прически

Прегледайте сватбените списания и разучете всякакви идеи и предложения за сватбени прически. Дали ще се спрете на естествена пусната коса с диадема и меко падащи къдрици, елегантен кок, всичко зависи от вашия избор. Важно е онова, което избирате да бъде красиво и трайно като любовта, а за прическата от значение е само да прелива с цялостната визия, тоалет бижута.