Околосветско пътуване за новогодишния празник

пътуване по света

Нова година може да се отбележи в началото на новата година с околосветско пътуване!

Това може да са места, където хората празнуват миналото и надежда за по-добро бъдеще. Това специално време от годината се празнува по възможно цял свят по най-добрия начин.

Организирайте околосветско пътуване за новогодишния празник!

Ето и някои от най-добрите празнични идеи за Нова година в различни градове и държави.

rio-de-janeiro

Рио де Жанейро, Бразилия

Честването на Нова година в Рио де Жанейро е на второ място след цветния карнавал и Фестивал на града. Най-големият и най-вероятно най-смелите шествия са по Нова година в целия свят, а сега те се провеждат на плажа Copacabana. Повече от два милиона души са разположени в това пространството на две и половина мили по време на тази специална вечер.

new-york-new-year

Ню Йорк, САЩ

Атмосферата на Ню Йорк в навечерието на Нова година никога не може да се сравни с които и да е друг град на тази планета. Големи тълпи се събират на Таймс Скуеър, за да гледат известни музиканти изпълнители и да видят 100-годишната традиционна топка.

sydney-new-year

Сидни, Австралия

Има две неща, които правят Сидни едно прекрасно място за празнуване на Нова година. Това е главният град, където часовникът удря първият час и, където може да станете свидетели на най-голямата заря от фойерверки в света. Над един милион души гледат това брегово шоу, което включва пристанище, летателни акробатика и церемонията на абориген по тютюнопушене.

edinburgh-new-year

Единбург, Шотландия

Единбург празнува Нова година в продължение на три дни, като се започне от 30 декември до 1 януари. От 30 -ти се провежда шествие да през града и завършва с фойерверки. В навечерието на Нова година, улични партита, притеснения и тяхната традиционна Селтик страна се провеждат най-забавните, шумни и атрактивни чествания. До полунощ 4,5 тона фойерверки се поставят на разстояние от Единбургския замък. На 1 януари, в последния ден на празника, събития като скачане на ледените води, куче с шейни, мулти музика и фестивал на изкуствата са все по-известни за празнуването на шотландците. Тук се провеждат Lands и Loony Dook паради.

berlin-new-year

Берлин, Германия

Като един от партийните столисти в света, Берлин никога няма да ви разочарова в навечерието на Нова година. През това време на годината, можете да се поглезите в 2-километровата отсечка от международни сергии за храна, парти шатри, барове, музикални сцени, лазерно шоу и много повече, от Бранденбургската врата към колоната Victory, наречена партията Mile.

london-new-year

Лондон, Англия

Жителите на Лондон посрещат Новата година с удрянето на Биг Бен в полунощ. Хората се тълпят мостовете и бреговете на Темза, стават свидетели на светлинно шоу и фойерверки, които продължават в продължение на 10 минути и са последвани от светлинни партии. Окото на Лондон, сградата на Парламента и другите са акценти на мнение, по време на тази специална вечер. На следващата сутрин, парад с шествие на конете на кралицата, маршируващи по ленти и танцьори минават през централната част на Лондон.

В навечерието на Нова година, точно зад ъгъла се уверете, че ще откриете идеалното място в света, за да отпразнувате тази много специална вечер. Влезте в новата година с Big Bang и много, много късмет!