Как и къде да изхвърлите старите мебели – съветите на фън шуй

изхвърляне на старите мебели

Първата вечер след преместване в ново жилище трябва да сте помислили за това как и къде да изхвърлите старите мебели. Според философията на Фън Шуй: преместването на апартаментите и домакинството не са едно и също нещо. За да направите това, изберете добър ден, за да отпразнувате миграцията си.

Как да изхвърлите старите мебели – съветите на фън шуй

Опитайте се да оставите стария апартамент в състояние, в което искате да намерите новия. Отделете време за почистване, подгответе апартамента за нови наематели. Потърсете сметище, за да изхвърлите на старите мебели и там откарайте всичко излишно.изхвърлите старите мебели

Под почистване трябва да разберете не само измиването и почистването на апартамента с отломки и мръсотия – той се почиства само при най-ниското ниво на енергийни вибрации. Вие също се нуждаете от емоционално прочистване. Само така ще бъдете щастливи с нещата, които може да вземете с вас.

Когато подреждате имота, го правете внимателно. Помислете за нещата, които са в ръцете ви, помнете с какво удоволствие сте ги придобили и как са ви служили. Така ще подхранвате нещата с положителна енергия, която след това ще прехвърлите в новия апартамент. Когато нещата вече са изтеглени, опитайте се да останете за известно време в стария апартамент – сам или със семейството си.

Къде да изхвърлите старите мебели – съветите на фън шуй

Бавното минете и почистване, изхвърляне на всичко излишно от стаи, умствено ни оттегля от събития, които са запазили нашите спомени.

Докоснете стените и вратите, хванете ги, благодарете на къщата може да усетите много носталгични, щастливи или сантиментални моменти. И време е да кажете сбогом …

Изграждането на жилища трябва да бъде шумно, радостно и утвърждаващо в живота. И не забравяйте, че вашето преместване ще зависи от това колко правилно избирате компания, която извършва висококачествен товарен транспорт.