Искаш ли безупречен грим за лятото – научи как!

Сенки, червило, спирала, руж

Търсиш си грим за лятото?

Кой не обича топлото време, а когато заговорим за сексапил, то безупречният грим за лятото е едно от нещата, на които трябва да обърнем повечко внимание.

Слънце, вода, плаж, цветове и настъпилият сезон така пробужда всяка частица от сетивата ни. Предлагаме ви няколко свежи идеи за летен грим, с които безспорно ще бъдете забелязани на всяко място.

Модните тенденции за сезона се менят!

Същността остава изкуството да украсим лицата по най-уникален начин с грим за лятото.

Когато знаеш, на какви мотиви да наблегнеш, то добрият грим и правилните козметични продукти ще бъдат запазена марка за Теб, като истинска дама.

Искаш ли безупречен грим за лятото – научи как!

Модерните технологии предлагат идеални основи на фон дьо тен. Такъв приляга като втора кожа, а модерните покрития стоят естествено и прозрачно. По този начин специалистите са на мнение, че се избягва ефекта на маски и това дава възможност на кожата да диша.

Друг елемент в лятното гримиране са сенките!

Те са в цветове, близки до природните, а те са – зелено, пъпеш, морско синьо, бонбонено розово и т.н.

За устните, козметици и гримьори препоръчват червило с блясък или гланц за устни. Очертанията на устните са напълно изключени. Сред хитовите цветове са малинено и розово. Те подчертават усмивката и белотата на зъбите, изпъквайки перфектно на тена.

грим за лятото

Грим тропика – лек фон дьо тен

Акцента тук пада на сенки в тревисто по горния клепача и прасковени или кафеникави за долния. Спиралата е черна, по възможност водоустойчива. Очите не се очертават с черно. За устните е идеален гланц с цвят на малина, а по скулите бронзова пудра. Подхожда на дами брюнетки (светли очи и тъмни коси).

гримиране

 

Грим Теракот – тоновете тук са охра, мед, злато, бронз.

След нанасяне на основата се поставят сенки в мед или бронз, а след тях черна спирала. Избора на червило може ад е насочен към оранжево, а ружа бронзов.

Гримиране

Грим Морска фиеста – подходящ е за светлите дами!

В него преобладават студени нюанси. След поставяне на лек фон дьо тен и прахообразна пудра идва ред на сенки в морско или сиво, може и кремообразни. Използва се водоустойчива спирала, а за устните розово червило. Скулите може да се покрият с прасковен руж.

магиаж за лятото

Грим Латино чар – Салма Хейк и Дженифър Лопес са идеални примери за подходящ такъв тен!

Този грим подхожда на жени с тъмен тен и тъмна коса. Очите се очертават добре с черен молив. Сенки в графит или шоколад, черна спирала, а за устните червило или гланц мока. Скулите с керемиден нюанс ще изпъкнат по-добре.