E-WORK или работа в интернет

eWork

Парите никога не са били достатъчни. Научно доказано е, че човек, колкото повече печели, толкова повече харчи.

И въпреки това, така сме устроени, че дали от алчност, дали от мотивация и стремеж, винаги се целим към все по-високи и непокорени върхове. И няма нищо лошо в това да изкарваме, колкото се може повече пари. Стига да можем.

E-WORK или работа в интернет – какво е това!

Как да изкараме допълнителни пари?! Може ли в Интернет да има работа и какво представлява тя?! И още много въпроси си задават хората днес, но погълнати от ежедневие, рутина, време все не остава да научат.

Искам да ви представя един модерен начин за изкарване на допълнителни или основни доходи; да имате достатъчно свободно време и най-вече сами да управлявате времето. Какво по-хубаво от това. Разбира се аз не откривам топлата вода, но както, за мен тя донесе щастие в живота, така искам да го предам и на останалите, защото има много способни хора, които биват ограничавани по един или друг начин.

Пари в Интернет има и те не са свързани с работата в офиса по 8 часа стоене, шефове над главата и злонамерени и завистливи колеги. Работа може да вършите и от дома или всяка точка на света.

Надомна работа

Съвременната икономика предлага десетки възможности за работа от разстояние, наречена eWork или telecommuting.

Какво ви трябва за E-WORK или работа в интернет?

Нужни са ви – компютър или лаптоп, телефон, Интернет достъп.

Хубавото на работа от дома, работа в Интернет, надомна работа, eWork е, че служителят може да работи от плажа, от кафенето, от дома и всяко място, което си пожелае.

Днес все повече станаха компаниите в Америка и Европа, които въвеждат гъвкаво работно време. По този начин печелят фирмите, печелят и специалистите с високи квалификации. Наред с тази привилегия, работата в Интернет предлага множество други възможности като широк диапазон от кандидати за дадена позиция; възможност за по-висока продуктивност, поради по-високото заплащане; повишаване на мотивацията на служители с това, че сами могат да разпределят работата и работното време; намаляване на стреса и заболяванията.

РАБОТА ОТ ДОМА

Като плюс за компаниите може да посочим в избора на eWork е спад във фирмените разходи, изявен в нужда от допълнителни осигуровки; намаляване разходите за наем на големи помещения, офис оборудване и техники и т.н.

Така например Великобритания се нарежда сред челната листа по страни, които са отговорни за здравни осигуровки и прецизен подбор в условията на труд за служителите, които работят от дома. Там закона е такъв, че налага работодателя да застрахова техниката на служителя, който работи от дома за тях.

Хубавото при надомната работа в Интернет е, че може да се излежавате на плажа с коктейл в ръка и да работите усърдно в Интернет, благодарение на преносимия си компютър, таблет, смартфон. Факта, че правите това за престижна и авторитетна компания, може само да ви прави горди.

Надомна почасова работа в Интернет или telecommuting, прави дистанционните служители по-свободни, да пътуват, по-щастливи, че могат да разполагат с времето си, а не плътно да са като вързани за работното място в офиса, минимум 8 часа на ден.

Какво е нужно, за да работя E-WORK?

Да умеете да ползвате най-модерни иновативни технологии;

Да имате мобилен телефон и лаптоп.

Да се ползвате с доверието на компанията, за да работите за нея.

Да сте номер едно в бранша, в който кандидатствате.

Да сте готови и на малки възнаграждения, особено при първа поръчка.

Да сте дистанцирани и едновременно с това да съумявате да съчетаете свободно време + работа.

Да се справяте с възложените задачи.

Да се самоосигурявате.

Каква работа има в Интернет:

Високи технологии.

Реклама и продажба на стоки и услуги.

Телефонни обаждания до клиенти на компанията.

Консултантски услуги, като счетоводство и администрация на човешки ресурс.

Писане, редактиране, превод и изследователски дейности.

В случаи, че разполагате със свободно време и че отговаряте на гореспоменатите изисквания, то работата в Интернет ще се стори истинско удоволствие за достатъчно мотивираните.

E-WORK е работата на човека живеещ в двадесет и първи век. Тя амбицира, радва, дарява и доставя множество възможности, но и очаква да получи нужното време, познания, мотивация!