Свобода за мъжа – кога, как и колко

Свобода за мъжа

Обичате ли свободата?!

Обичате половинката си по начин, който ви кара да сте „адски“ зависима. Не като ревност, не като страст, а дума, която дори не намирате, за да оприличи любовта ви. Това обаче не е основание да ограничите вашият партньор, вземайки най-ценното му – свободата.

И не забравяйте, че свобода е нужна на всяко живо същество, а както гласи една мъдра приказка:

„Ако обичаш едно птиче пусни го на свобода, ако то се върне при теб, значи е твое, ако не се върне, значи никога не е било твое“.

Свобода за мъжа – кога, как и колко!

Всеки, на който принудително му е била отнета свободата все ще намери начин да си я върне, а прегризването на „любовното въже“ няма никак да се хареса на „господарката“, в случая, Вие.

Желанието да притежавате някого, може да е като нож с две остриета, за да не попадате в неловки ситуации, а след това болката да е несравнимо голяма, опитайте да помислите над тези неща.

Предлагаме няколко от най-често срещаните ситуации, които може да провокират ревност, да объркат всеки и да сложат край на връзката, в случаи, че не бъдат взети под внимание.

Свобода за мъжа – кога и как:

Отива на море без вас – в случай, че брака с партньора ви е втори за него и сега той се стяга да замине на море с децата на бившата си не е болка за умиране. Когато в последствие, обаче научавате, че с тях ще бъде и бившата му жена, вие пламвате от ревност. Помислете трезво над нещата. Той едва ли ще се хвърли в прегръдките на бившата си съпруга. Много пъти отминалите връзки, където има деца, остават в добри приятелски взаимоотношения, но нищо повече. Така, че спокойно.

Обожава приятелите си – когато става дума за старите приятели от казармата, с които са делили толкова трудни и хубави спомени, не е нужно да се сърдите, още по-малко, че смята да замине за няколко дни на хижа с тях. Знаете, че те са ергени, а и сте чували, че си падат по красавици, но тук също няма място за паника. Мъжете често обичат да се събират с приятели и без компанията на жени, за да могат да се разтоварят и да си спомнят за отминалите години. Не ограничавайте свободата му, само защото постоянно ви обземат мисли от ревност. За една нощувка някъде без вас, едва ли ще ви замени с друга.

Излиза често, без вас на заведение – почти сте уверена, че ако отиде на дискотека или в нощен клуб без вас, ще се намери коя да му завърти главата. Ето, защо и не сте съгласна, когато стане дума за това. Не забравяйте обаче, че както жените, така и мъжете винаги намират начин да изневерят, стига да поискат. Така, че ако половинката ви иска да кръшне от един път, то няма сила, която да го удържи. Дори обратното, колкото по-мнителна сте, толкова повече го тласкате напред.

Свобода за мъжа – колко!

Замислите ли са над всяка една тема, която ви тревожи, сама ще си дадете равносметка, че 90% от притесненията ви са били напразни.

Във всяка връзка, както и в чисто човешките взаимоотношения има една много деликатна част и тя е свързана с въпроса:

„От кой ъгъл да погледна над нещата?!“.