Диета за сладокусник

Диета без ограничения!

Омръзнало ли ви е все да правите диета, да хапвате като врабчета, а усещането за тежест и излишни килограми да ви тормози постоянно.

За всяко нещо има трикове, а сега може да последвате предложенията ни с диета за сладокусници, да топите мазнините и да не се лишавате.Slimming calorie foods

Диета за сладокусник

При диета за отслабване, често се налага да притегляме всичко, да броим калории и да изключваме много групи храни от ежедневния прием. Не е нужно да лишавате тялото си от важни съставки на ориз, сирене, паста, за правилната диета тайната е от „всичко по-малко“.

Много пъти изтощителната диета води до отвращаване от всичко и мерките и теглилките, които до вчера бяха неотлъчен спътник на храненето ви, сега да са захвърлени.

диета за сладокусници

[bctt tweet=“Тайната на идеалната диета се крие и в големия прием на течности.“]

С още по-голяма сила това правило важи през летните месеци. Опитайте се да вмъкнете водата в големи количества преди, по време и след хранене и добрите резултати няма да закъснеят.

Течностите са здравословния начин на живот, а те помагат за всяка диета и на сладокусник.

Това откритие е направено от диетолози в Британска фондация по хранене. Според тях, чувството за засищане след хранене е пряко свързано с количествата на погълнатата храна. Тук значение не оказват количествата калории и мазнини в различните храни. Може да променяте менюто, като добавяте по-големи количества, без излишен енергиен заряд.

диета за сладокусник

За да сме максимално полезни със съвети около диета за хора, обичащи да похапват, сме подготвили и примерен вариант:

Закуска за сладокусник

  • Закуската е най-важна в ежедневното хранене, ето защо тя трябва да е не само богата, но и здравословна. 160 гр. овесена каша, потопена в 100 гр. ниско маслено мляко и 80 гр. боровинки, 1 портокал и чаша чай ще се отразят много енергизиращо на всеки. По този начин поглъщате 350 грама храна и приемате с 292 калории по-малко.
  • Ако сте привърженик на сандвич за закуска може да хапнете 2 резена бекон на грил с 2 филии пълнозърнест хляб. Добавете един домат и плодова салата, това ще ви достави 345 гр. и 362 калории.

Обед за сладокусник

  • Направете голяма зелена салата, добавете 1 консерва риба тон, 1 сварено твърдо яйце, малко дресинг без мазнина. За десерт вземете 1 портокал и изпийте 1 чаша вода. С тази диета за обяд приемате 950 грама храна и 495 калории.
  • Може да разнообразите хранителния режим с порция зеленчукова супа, 2 филии пълнозърнест хляб, 1 резен шунка, 1 ябълка, 100 гр. зърна от грозде. Такъв обяд ви доставя 640 гр. храна, с 456 калории.

Вечеря за сладокусник

  • Два броя кренвирши запечени на грил, 200 гр. картофено пюре, 3 лъжици задушен грах. За десерта в тази диета е позволено плодово, ниско маслено кисело мляко. Приемате 710 грама храна и 568 калории.
  • Друг вариант за вечеря е 1 порция лазаня със зеленчуци, залята с дресинг без мазнини. За десерт 100 гр. грозде. Всичко се равнява на 790 гр. храна и 537 калории.