9-те женски гряха в легото

женски гряха в легото

9-те женски гряха в легото

Да всички си имаме грехове, но какво ще кажеш за онези, които не можем да търпим под завивките.

И ако ти се струва повече от дразнещо, когато Той прави или не прави, това и онова щом останете сами, то предлагаме ти и няколко Женски гряха, с които мъжете едва ни търпят:

Кой колко издържа

Ако той се издъни реди 10-тата минута, на теб няма да ти е приятно, затова не прави и ти така, че да личи толкова нежеланието ти или да е като отбиване на номер. По-добре тази вечер не го правете, вместо да се мъчите взаимно.

Знаеш ли неговите горещи точки

Той със сигурност, трябва да знае твоите, но ти можеш ли да отговориш на същото условие. Ако е си напълно уверена, то сега е момента да понаваксаш.

Стараеш ли се за оргазма му

Мъжете в почти висички случаи го правят и докато не го постигнат не се осатвят на мира. Ти опитвала ли си да поемеш инициативата в ръце.

Манипулации

Едва ли секс арената е мястото, на което трябва да обсъждате нуждата ти от ново колие, желанието да отидете на почивка или проблема с теча от съседа. Каквото и да те тормози сега, остави го за малко по-късно.

Пози

Да със сигурност и ти си имаш любима и той, но трябва заедно да ги обсъдите и да стигнете до консенсус. Едва ли само позата на „секскукла“ ще се понрави на партньора ти, при това без капчица желание от твоя страна.

Приказки или пъшкане в леглото

За разлика от второто, което възбужда мъжа, приказките и бърборенето по време на секс и то за щяло и нещяло, не са сред харесваните неща от мачовците.

Как изглеждам така

Да, ясно е, че всяка жена е суетна и иска да изглежда добре дори в онази поза в леглото, но това постоянно да мислиш за визията си и да се държиш като барби не е нормално всеки път.

Спомени за бившите

Едва ли на теб ще ти е приятно, ако той ти говори за бившите си бройки. Така, че не го прави и то самата, е, поне не докато правите секс.

Оралният секс

Ето, ако до сега не си го отблъснала, то с това направо може да убиеш всякакво желание у него. Един път е простено, но да бягаш всеки път по тъч линията няма да е разумно. Ако има някакъв проблем, по-добре го обсъдете, вместо да го държиш в неведение защо не искаш.

Ето как да направите UPGRADE на сексуалния живот!