Upgrade на сексуалния живот

Upgrade сексуалния живот

Ако в секса нещо куца, то навярно рутината се е настанила трайно… време е за Upgrade на сексуалния живот!

Как да ъпгрейтнем сексуалния живот?

С известни тактики и Upgrade на сексуалния живот, може да обновите не само интимните отношения с партньора си, но и да получавате двойно повече удоволствие. Така ще се почувствате обновени и тонизирани изцяло.

Мястото

Колкото и да се убеждаваме рутината завладява най-много брачните двойки с деца. Правенето на секс в късните часове от нощта, когато децата едва са заспали, традиционната спалня и всичко еднотипно изтощават една връзка. Време е за Upgrade в сексуалния живот.

Колкото и чувствата и желанието да са се съхранили през годините, това води до моногамието, което първо подтиква мъжа към търсене на други начини за задоволяване на интимните желания, а след това и жената.

Кога да помислим за Upgrade в сексуалния аспект!

Разчупете стереотипа и намирайте повече време един за друг. Бягате от спалната постеля. Вземането на душ сутрин, преди работа и заедно. Пътуване за час време някъде извън града и секс в колата. Забежките в петък вечер, като в доброто старо време, когато все още посещавахте дискотеки и нощни клубове, може да са добър повод да правите секс на различно място.

Позата

Навярно умората преобладава, но това не е достатъчно оправдание. Не е и предтекст да правите секс в познатите до болка пози – ездачка, миньорска поза и още една-две, включени от години в репертоара. Опитайте нещо по-нестандартно. Ако се налага гледайте заедно някое порно филмче, за освежаване на репертоара. Какъв по-добър Upgrade на сексуалния живот?!

Бельото

Оказва се, че дантеленото и секси бельо може така да ъпгрейтне представата на мъжа, че дори по-често да се сеща за вас. Опитайте да зарадвате половинката си с някое ново комплектче, че дори то да се разминава с всякаква представа за морал.

Мръсните думички

Може би от години се познавате и знаете всеки миг, дори в тъмното, какво ще каже или направи другия. Вече дори не си говорите. Сега е моментът да го изненадате. 90% от мъжете се възбуждат много, когато жената им говори със сладко гласче мръсни думички. Опитайте този път да го подлудите с подобна тактика, навярно няма да очаква и сами ще се уверите, колко много помагат една две фрази.

И двамата на финалната права!

За постигане на оргазъм и от двамата няма да говорим, защото и двамата си знаете. Само се постарайте да синхронизирате нещата и винаги да свършвате на финалната права заедно. Това ще ви накара да се чувствате като едно цяло, ще достави нужния Upgrade в сексуалния живот и ще сплоти още по-силно интимните ви отношения.