7 места в Индия, които ще ви помогнат да намерите себе си

Индия

Когато мислите за Индия, какво първо ви идва на ум? Може би това са най-невероятните места в Индия, високи планини, духовност и дори мистика. Хиляди пътници идват тук, търсейки отговори на вечните въпроси.

Разбира се, в този свят има много други страхотни места, но те не са в състояние да се конкурират с онези, които Индия ни е подготвила. Нека започвам пътуването си през най-вълнуващите места от Индия Страната с най-много загадъчност!

  1. Свасвара (SwaSwara)

Индия

 

Нищо не може да надвие красотата на недокосната природа. Този курорт е заобиколен от буйната, изумрудена зелена гора на Керала. Изглежда, че самата майка природа е направила всичко възможно, за да украси това място с красив плаж, наречен „Ом“. Тя го нарисува с всички възможни нюанси на палитрата си. Ако вашата съкровена мечта е да забравите за проблемите си и просто да се насладите на живота, тогава това място ще превърне идеята ви в реалност. Курортът е фокусиран, върху лечението. В допълнение, услугите му включват басейн, йога студио и аюрведически масажи. Тук е мястото и да науичте и за Тайната на тантра масажа.

  1. Piggery (The Piggery)

 

места в Индия

Луксозен ваканционен курорт, заобиколен от красива природа с прекрасни гледки! Това свещено място се намира на вълшебния плаж на Гоа и се състои от 4 къщи и 3 малки къщи. Ефектни ярко оранжеви залези и красиви розово-червени изгреви… Те ще ви помогнат да намерите спокойствие и уединение. Но това не е всичко! В момента, в който се докоснете до невероятния плажен пясък, наподобяващ кашмир, ще забравите за всичките си проблеми и ще станете нов човек.

  1. Лектите Шакти на 360 ° (The Shakti 360 ° Leti)

 

места в Индия

Планините винаги ни се струват нещо непознато и величествено и никога не можем да спрем да им се възхищаваме. Със сигурност всички ще се съгласят, че почивката в планината е необичайна и вълнуваща. И ако тези планини са Хималаите, тогава никой не може да устои на изкушението! Когато решите да посетите тези места в Индия, не забравяйте да стигнете до мястото на Shakti 360 ° Fly. Този малък курорт се намира в северната част на Утаракханд. Четири красиви къщички са разположени тук и когато погледнете природата и зашеметяващата верига от снежни планини, през стъклените стени, просто ще останете без думи.

  1. Амария Хавели

индия

Може да си мислите, че тихи и безопасни места има само в далечните краища на Индия, но грешите. Препълнената и оживена столица на Индия, крие това спокойно и уютно място в предградията на Хауз Хас. Този оазис се състои само от 6 стаи всяка, от които е посветена на определена част от Индия. Там ще намерите етнически декор, старинни мебели, мраморни бани и удобни оградени тераси.

  1. Блекбек Лодж (The Blackbuck Lodge)

Блекбек Лодж (The Blackbuck Lodge)

Курортът се намира край западния бряг на Гуджарат в провинцията. Това е фантастично място, разположено на брега на реката и е част от Националния парк Веладар. Ще откриете 14 луксозни къщички, които ще спечелят сърцето ви. Елате и се почувствайте като част от природата! Бъдете сигурни, че това място ще ви помогне да разберете чувствата си и да намерите отговори на всички въпроси.

  1. Хотел „Михир Гарх“ (Mihir Garh)

Блекбек Лодж (The Blackbuck Lodge)

Искате ли, да отидете в пустинята? Ако е така, тогава тези места в Индия са само за вас. Фантастичната пясъчна крепост в пустинята Тар ще ви осигури незабравими впечатления и емоции, които ще задминат всичките ви очаквания. Хотел Mihir Garh предлага само 9 стаи, но дори и в тях има нещо, което ще ви заинтригува. Дизайнът им отразява всичко, свързано с културата на Раджастан. Екзотични цветове, светли и просторни стаи, елегантни мебели и множество антични дрънкулки.

  1. Дворецът Барадари (дворецът Барадари)

Индия

Този дворец може да бъде описан само с една дума – величествен! Някога той е проектиран от брата на Махараджа и се намира в историческата зона Patial на Пенджаб. Сега дворецът се е превърнал в екзотичен хотел, където се заснемат холивудски филми. Дворецът Барадари е бяла сграда от колонада, която е заобиколена от 12 арки и приказна градина. Архитектурното чудо на 19 век ще ви даде изключителни усещания.

Посещавайки тези вълшебни места, не само си давате почивка на душата и тялото си, но и получавате незабравими емоции за цял живот.

Индия ви очаква! Къде бихте предпочели да отидете?