6 модни тенденции за всеки сезон

модни

Всяка съвременна дама трябва да е делова жена, добра домакиня, любеща майка и съпруга и тогава на помощ идват някои модни съвети.

А ако на всичкото отгоре, съумее да запази онази дива, непокорна тийнейджърска страст, то тогава е полусъвършена. Но само жените си знаят, колко усилия коства това.

Модни тенденции за всеки сезон

И все, пак в двадесет и първи век суетата е на по-високо ниво от всякога, а това предполага, че никоя себеуважаваща се лейди не иска да изостава от мода и новости. И тъкмо тук изниква момента, че не всеки писък от модата следва да подходите на всяка една жена. Ето, защо сметнахме за необходимо да дадем няколко съвета, които да съобразите в разгара на идните модни тенденции и да бъдете в час с това, което вълнува жените днес.

6 тенденции за модата този сезон

Модата е едно, но има дрехи, обувки и аксесоари, които не отиват на всички. Така например:

Шаловете са за дамите с правилна структура

Ако имате къси рамене изберете тези от тях, които ще увиете, около врата или раменете. Те трябва да са по-дълги и най-подхождат в завързано състояние над бюста или надиплени по самата периферия на раменете.

Високата яка е за предпочитане при дамите с къс врат или двойна брадичка

Жените с тези дефекти е добре да избягват яки тип „корейка“. Те прерязват врата и подчертават брадичката. V-образните деколтета са за предпочитане, а те, освен, че удължават вертикално главата, оформят добре и шията. Заложете на цветна мода в облачните дни.

Големите пръстени са за ръцете, които искате да подчертаете

В случаи, че вашите са дебели и къси, не е нужно да визирате тях. Използвайте пръстени с по-малки камъни и дискретна форма, а гривните избирайте в тънки и меки нюанси.

Малки бижута

Ако сте много висока и едра, ако сте ниска. И в двата случая те са непропорционални на фигурата. Ако сте висока, изберете бижута от рода на етнически гердани, висящи обеци, фрапантни и големи брошки, часовници с мъжки размери. Ако сте дребна на ръст дама, носете тънки синджири с малки медальони. Подходящи са съчетания с обеци с умерени размери и малки, плоски часовници с разнообразни форми и главно геометрична.

Гердани на „голо“ деколтето не стои добре

Верижки и гердани, подчертават бръчките и дефектите по шията. Вместо да се носят, върху щедри деколтета, по-уместно е да се избере деколте около врата с V-образен тайор от черна коприна с атлезени ревери. По този начин, герданите ще се виждат идеално, а фигурата ще спечели.

Бюстие тип корсет

И ако е от няколко лета вече е доста актуален и шикозен тоалет. С нея може да изглеждате блестящо във всеки един момент. Така например ще бъдете едновременно непретенциозна, красива и ще се чувствате комфортно. Моделите с широка презрамка около врата, придават на силуета по-строен вид. Когато са с дълбоката, овална извивка акцентират, върху сексапила на бюста. Асиметричните или тесни модели на презрамките, откриват гърба и извайват изяществото на раменете.