Когато в душата вали

вали

Когато навън вали, вземате чадър!

Когато в душата вали, какво ще сторите?!

Знаете ли, че една малка промяна в отношението и нагласата ни, винаги прави големи чудеса с живота, независимо кой сезон е навън, коя дата и дали вали или грее слънце?

Всеки, който се стреми да се движи напред с позитивен дух ще открие, че нещата винаги се получават…дори, когато вали.

Това е начинът, по който всеки реагира на обстоятелства и когато нагласата е позитивна, то и резултатите са позитивни.

Когато навън вали, вземате чадър! Когато в душата вали, какво ще сторите?! Знаете ли, че една малка промяна в отношението и нагласата ни, винаги прави големи промени…когато вали

Добре е да знаем, че не може да контролираме вятъра, но винаги можем да управляваме „платната на кораба „Живот“.

Когато вали е добре да търсим дъгата, когато навън е тъмно, да потърсим звезди.

Създаване на навика отнема време и практика, но положителните ефекти ще променят траекторията на живота ви!

вали

Предлагаме ви още редица неща, които може да направите, с цел положителна и позитивна промяна в живота си и сами ще се уверите, колко лесно ще започната да се случват нещата:

Спрете се от време на време и си задайте въпроса:

„Вярно ли е?“. Често това изглежда смешно, но много хората увиват умовете си около неща, които вписват в собствената си реалност. Да си мислите едно и да не действате по осъществяването му е меко казано „глупаво“.

Заложете, толкова положителна енергия, както можете да събере в настоящето.

Бъдете в мир с това, което сте!

По този начин ще може да се фокусирате в правенето на най-доброто от това, което може да бъдете. Преминете отвъд вашите притеснения за това, какво можете или не можете.

Загърбете това, което другите хора могат да мислят за вас.

Инвестирайте в себе си

Инвестирайте в себе и в реални и настоящи действия, които може да предприемете, за да направят положителна разлика.

Вашият живот е твърде важен, за губене на неща, които не могат да направят нищо по въпроса за вашето развитие.

Почувствайте любов вместо страх, радост вместо безпокойство и се съсредоточи над вашите възможности, вместо над вашите негодувания.

Представете си, живота по най-добрия, в най-добрата интерпретация начин. Това ще донесе най-доброто в живота ви да се случи.вали

Оставете стреса да почива в мир!

Бихте ли искали да имате по-малко стрес в живота си? Тогава спрете да го създавате. Вместо да скочите и да се обадите на шанс, избере да се забавлявате. Вместо да запълните вашите мисли с негодувание, изпълнете сърцето си с прошка. Ако някой е груб, нека това е неговият личен проблем, а не ваш. Израствайте над всяко разочарование, докато се наслаждавате и споделяте всяка радост. Животът е ваш и вие го управлявате. Животът е начина, по който вие изберете да го живеете.

Много от отговорите на важните въпроси се крият именно във вашия опит до момента. Независимо от вашата възраст или ръст, животът винаги е изпълнен с въпроси без отговор.

Смелост е да се задават тези въпроси и авантюристично да бъдат търсени отговорите.

Отговорите, които дава смисъл на живота!

Имай търпение към всичко, което остава нерешено в сърцето ви.

вали

Опитайте се да обичате без отговор на въпросите!

Не искайте отговори на всички въпроси, те невинаги могат да бъдат дадени, защото често се живее чрез тях. Може би дори без да забележите, да откриете себе си и отговорите, които търсите да се окажат около вас.

Отделяйте всеки ден от времето си да оставате насаме с мислите си. Понякога трябва да бъдем сами, но не да се чувстваме самотни, а само да използваме всяка свободна минута и да й се насладим.

Нещо, което в наши дни малко хора могат да си го позволят!

Отървете се от суетенето на света за известно време, намерете усамотение. В този момент помислете за вашите успехи и неуспехи. И ако ги разделите на Слънце и Луна, то реално се нуждаете и от двете, за да протича нормално живота и денонощието. Не мислите ли?!