5 типа потенцио метър

5 типа потенцио метър

Кой е той Потенцио Метър

Тук, с наречието „потенцио метър“ съвсем не, не става дума за уреда за измерване на топене на мазнини, нито този за потене.

Предлагаме ти, техника, с която да узнаеш, доколко гаджето ти има потенциал, да задържи вниманието ти за по-дълго, а това, според специалистите става, ето така:

Как се държи след работа

Обръща ти внимание и те пита дали има с какво да помогне за вечерята или се тръшва на дивана с двете дистанционни в ръка и забравя за теб. Ако е вторият модел на поведение, то знай, че както се научи в началото, така ще бъде за цял живот.

Какво е поведението му, когато си с ново секси бельо

Припада от щастие и възбуда по теб или те пита, колко похарчи, за да си го вземеш. Ако е вторият вариант, то имай на предвид, че ще береш ядове с него в бъдеще, а ако се появяват и деца не ми се мисли.

Какво прави и казва за рождения ден на майка ти

Купува огромен букет цветя или мрънка недоволно. Ако е втория случай, то определено не си попаднала на точния тип и с годините ще става и по-зле положението.

Кога ги запозна с най-добрата си приятелка

Има два типа мъже едните се държат мило, но за тях друга не съществува, освен Ти, другите дебнат удобен момент, за да свалят приятелката. Ако е от втория, бягай далеч, той е изпечен женкар и няма да се промени и на 40+.

Когато му казваш „обичам те“, той:

Отговаря ли със същото или отклонява темата. Ако е второто много вероятно той да те приема единствено за обект на сексуалните си желания, а тогава такъв тип бързо ще избяга, щом заговориш за обвързване.

На база на тези няколко модела и реакции в различни ситуации психолозите определят:

4 типа мъже, потенцио метър и те са:

–           Недодялан лентяй – който е до теб само за да не е без нищо. По-добре си намери домашен любимец или гледай цвете в саксия. Поне няма да ти късат нервите и ще те обичат.

–           Някои смятат, че хората, както маймуните, от които сме произлезли вечно се променят. Ако намираш сама светлинката в тунела и вярваш, че това ще стане с твоя човек, то остани още малко с него.

–           Може да се държи на положение, но е добре винаги да го следиш под око.

–           Може би си попаднала на индивид, който е в Червената книга. Той е джентълмен, Донжуан, романтик и Плейбой. Е, ударила си джакпота.

… А знаеш ли, че има и 7 начина да изразиш емоциите?