5 съвета да си номер 1 и това лято

номер 1 и това лято

Иска ти се да си номер 1 и това лято?

Знаеш ли, че е повече от възможно да си номер 1 и това лято! Предлагаме ти няколко чудесни попадения, с които може да си на вълната:

С едни гърди напред

Ако искаш да облечеш секси потник за партито на плажа, но уви няма, с какво да запълниш деколтето не се плаши. Има спрейове, които могат да „напомпат“ бюста ти за кратко време. Те действат с лифтинг ефект, изглаждат кожата, възстановят, хидратират и разкрасяват.

Тайната съблазън

Знаеш ли, че нарът е древен аромат и символ на плодородието. Ако искаш и в настоящето лято да ухаеш на съблазън, а това да е твоята малка тайна, с която да провокираш мачовците да се обръщат след теб, то набави си козметика с нар.

Лосион за тяло, душ гел, кремове, балсам за коса ще свършат чудесна роля. С потайната съблазън, където и да се явиш, от теб ще струи сексапил, а мрежата на чара, няма как да не оплете някой. Научи всички тънкости около грижа за тялото през ваканцията.

Новата мания

Организирайте си щура вечер с приятелки. За целта може да си набавите карти, табла, да отидете на боулинг или нещо подобно. Разделете се на два отбора, а победеният да черпи тази вечер. Другият път нещата може да са в полза на загубилите.

Всичко най-желано

Ако си поканена на рожден ден у приятелка, а все още не си избрала подарък, то спри се на дрънкулките и накитите. Няма жена, която да не си пада по тях, пък и лятото е идеалният момент да се носят.

Капоейра

Това е средство за поддържане във форма. То се появи първо в Холивуд, а от там завладя света, Европа и България.

Капоейра е смесица между танц, уличен бой, елементи на бойното изкуство!

Историята му започва в Бразилия и конкретно в слоевете на робите. На тях им било забранено да се нараняват, за да са във форма за работа, те започнали да танцуват биейки се.

Спарингът става задължителен под ритъма на музиката и разбира се с усмивка на лице. Изисква се още физическо натоварване, гъвкавост и усещане за ритъм. Ако вмъкнеш тези нотки в ежедневието на лятото може да си на гребена на вълната.