5 начина да подобриш финансовото състояние

финансовото състояние

Питаш ли се как да подобриш финансовото състояние?

Ако на пръв поглед сте страхотна двойка, само дето ви куца въпроса с парите… Ако раздаваш енергията и уменията си в службата, но като, че ли няма кой да го оцени, време е да вземеш „кардинални мерки“.

Предлагаме ти да научиш от специалистите, как следвайки няколко съвета може да подобриш живота си финансово. Пък, след постигнатия резултат, може да почерпиш. Последното в кръга на майтапа, разбира се.

Ако се интересуваш от символите на богатства, според фън шуй, последвай линка.

Стратегия 1

Ако те упреква за всяка нова придобивка в гардероба или арсенала от обувки, а той самият харчи безразсъдно за скъпо-струващи джаджи, то не изпадай в паника. Поговори с него и му обясни, че жената има нужда от повече дрешки и аксесоари, а ако и това не помогне, направете разчет на парите. Научно е доказано, че мъжът харчи двойно повече от жената.

Стратегия 2

Научно е доказано и, че жената прави два пъти повече проучвания на банки, кредитни институции и финансови вложения, за разлика от мъжа, който ума усет в залози, бързи схеми и изгодни оферти. Ако и при вас нещата са подобни, по-добре дръжте постъпленията у дома на различни сметки.

Стратегия 3

Има една група мъже, които не си купуват никога сами дрехите. Това се дължи на факта, че разбиранията им се свеждат до „ненужен“ по техният начин на мислене разход. Ако и у вас е така, спри да му купуваш дрешки, а когато той е с нова такава го похвали, казвайки му, че е много секси.

Стратегия 4

Ако смяташ, че си заслужила повишение в работата, то сега е момента да подкачиш въпроса. За целта облечи се подобаващо, може и леко секси, за да качиш цената си, разбира се. Бъди търпелива и изчакай шефа сам да се сети, ако не подхвани ти сама въпроса за парите. Попитай, в какви рамки е заплащането на позицията, на която възнамеряват да те преместят.

Помни, че всяка фирма може да повиши заплащането с до 20% от това, което първоначално обявява. Не вземай решение веднага, след получената оферта. Преди да стиснете ръцете си, помоли за ден отсрочка, в който да обмислиш нещата извън мястото на срещата. И както казва народа „три пъти мери, един път режи“, за да не съжаляваш после.