5 издайнически признака, че тя е…

5 признака, че тя е правила секс

Съществуват 5 издайнически признака, по които да познаеш, дали ти изневерява!

Много от мъжете си задават въпроса – Дали приятелката им изневерява. По какво узнава мъжът, че половинката му е кръшнала и как да прикрием тези на пръв поглед едва доловими признаци. Предлагаме ви заедно да научим:

Колкото по-активен е сексуалния живот, толкова повече тялото отделя феромони, химически пратеници. Така чувството за мирис долавя привличане на противоположния пол.

Най-нови проучвания показват, че нивата на феромони могат да увеличат възбудата и настроението в противоположния пол.

С други думи, ако установите, че стоейки до нея/него долавяте дишането по учестено, това е добър шанс помежду ви да се разгаря нещо по-така.

5-те издайнически признака, че тя е правила секса са свързани с:

Тя се чувства по-щастлива!

Научни изследвания от Университета на Колорадо, показват, че честотата на сексуална активност увеличава самовъзприемането на хормона на щастие.

Проучването е направено сред анкетирани 15 000 души, сред които правилите секс 2-3 пъти седмично са 55 % от тези, които няколко месеца минават на сухо.

Наред с това изследването показва, че получаваме дори по-щастлив живот, когато си мислим само за повече секс, отколкото останалите, които не го правят.

Промените в тялото!

Когато правим секс, тялото претърпява много промени. Това е и мнение на Бийн Робъртс, доктор и доцент в програмата на човешката сексуалност в Университета на Минесота.

„Двете основни неща, които се случват, са свързани с напрежение в мускулите и увеличаване на притока на кръв към всички части на тялото.

Лекото зачервяване на лицето показва по-добро здраве. По-високи нива на хормона естроген, свързан с допусната фертилитета при жените и привлекателността. За това съобщава и проучване от Университета на Сейнт Андрюс във Великобритания.

Пролактин

За жените, които получават оргазъм, хормонът пролактин се увеличава в до 30%. Това води до по-качествен сън през нощта. Така, че ако жената е сънлива по време на работа, това може да говори, както за нощни лудории през нощта, така и за липса на секс в последно време.

Окситоцин

Съществува една човешка привързаност и необходимост, когато хората са правили секс. Тя подтиква към по-дълбока нужда за свързаност.

Сексуалният акт засилва и производството на окситоцин, хормон, който помага на връзката между хората. Това се свърза с чувство и изпълнява дълбоко еволюционната нужда. То насърчава създаването на силна социална мрежа. Последното от своя страна е провокирано и от необходимостта да защитава потенциалното потомство.

Научете още Как технологиите улавят емоциите у хората!