5 въпроса около истинския оргазъм

оргазъм

За някой женският оргазъм е тема табу и именно за тях избрахме да се спрем тъкмо на нея и да я разгърнем като книга.

Ако не сте уверени, че получавате наслада, както преди, ако смятате, че до истински оргазъм достигате само в представите си, ако онзи трепет и разтърсващо удоволствие сте чувствали с друг партньор, но не и настоящия добре е да продължите да четете и да узнаете тайните на истинският оргазъм.

Нека първо дадем отговор на някои, често задавани въпроси:

Знаете ли, че оргазмът избавя всяка жена от усещане на безпокойство, страх и стрес, в резултат на задействания в мозъка окситоцин, който нараства в 4 пъти. Всичко това премахва множество здравословни проблеми, сред най-срещаните главоболието. Знаете ли, че средната продължителност на оргазъм трае от 6 до 10 секунди.

Ето и няколко съвета, които всяка дама трябва да последва:

На първо място специалистите са на мнение, че за да достигне до онова пикантно и умопомрачаващо усещане, в което на никой не му е много „зор“ как изглежда, трябва самата личност да се познава много добре. Изпитването на оргазъм е свързано с хармонията и себепознанието на човека. Жената трябва да познава ерогенните зони, а когато се налага дори да стимулира G – точката. Тя трябва да познава своето тяло и да подскаже на мъжа, как да я доведе до кулминацията.

За да се получи истински оргазъм от значение е и обстановката

Когато там цари спокойствие, двамата интимни партньори могат истински да се отпуснат и насладят на създалата се атмосфера.

Важна роля има сексът

По това време ни бива да допускате външни мисли да нахлуват в главата ви, а това неминуемо ще доведе до истински оргазъм.

Откажете се от пиедестала, на който поставяте оргазма

Колкото повече се безпокойте, че може да не достигнете до него, колкото повече са угризенията, толкова и по-малък е шанса да постигнете желания резултат.

Спорта, афродизиаците и упражненията за таз, спомагат за създаване нужния баланс. Те действат на органите допринасящи оргазъм, както и повлияват женската психика, благоприятно. Ето, защо, добра идея е да изберете поне едно от трите, за да имате гарантиран и разтърсващ секс.

Предлагаме ви да научите още някои въпроси около интимността.