4 типа жени, коя си ти

типа жени

Знаеш ли, че има много типа жени, но конкретно подбрахме 4

Ако те вълнува, към кои от 4-те типа жени се отнасяш ти, продължи да четеш …

Приемаш ли живота на сериозно?! Време е може би да се престрашиш и да се посмееш сама за своя сметка и на собствената си съдба. Добре е и да знаеш, че ангелите са много, ама много надценявани, а ако искаш да постигнеш нещо в тоя живот, то време е да запретваш ръкави.

Предлагаме ти 4 типа жени, а коя от тях си ти:

Богиня на драмата

Обичаш да правиш от муха-слон. Превръщаш дребните неща в голяма драма. Ако те притеснява нещо от миналото и ситуацията в момента ти напомня за такава, която не е завършил с добър край не си мисли, че всеки път ще става най-лошото. Не мисли и, че предвиждайки нещо, по-лесно ще се предпазиш от него. Светът не е толкова черен, колкото ти се струва, а когато си притеснена опитай да погледнеш изхода от друг ъгъл.

Самокритичката

Това е тактика на неуверените хора, а кой по-голям критик от самия теб?! Ако се съмняваш в успеха си, ако си склонна да се откажеш от изобилието, само и само за да не вземеш грешен ход, то определено трябва да промениш ситуацията. На първо място поработи над самочувствието, но започни стъпка по стъпка. Поставяй малки предизвикателства и ги преодолявай. Вдигай постепенно летвата. С малки стъпки всеки може да стигне далеч.

Всезнаещата

Мислиш, че знаеш, какво мисли и усеща от срещната страна, но не може да си на 100% сигурна. Научи се да проверяваш фактите, преди да си направила своя извод. Говори с близките, които те познават, за да свериш и настроиш часовника си. Когато сама се уловиш да завиждаш на някого си повтаряй, че и той и ти сте различни, но и двамата сте щастливи.

Максималистка

… или „педнтичка“, все едно. Държиш всяко нещо в живота ти да е под твой контрол. Перфектно е меко казано, ти си способна да накажеш всеки и всичко, ако нещата не са както ти ги искаш. Едновременно ти е трудно да се отпуснеш, а с това и да носиш на чуждите критики. Специалистите съветват, да осъзнаеш, че никой не е идеален. Ако ти самата си поставяш пиедестал, на който никой не може да отговори, то добре е да промениш нещата. Следващият път, когато допуснеш грешка повесели се с приятели, извлечи си поука и си обещай да не повтаряш пропуска. За да възприемеш живота не на сериозно, позволи си да излезеш от пътя и да направиш нещо глупаво, безразсъдно и да се посмееш на собствената глупост. Помисли си в кои области от живота може да си позволиш да не си перфектна и опитай с тях.

Разбери и за тези 3 типа жени, които контролират всичко!