3 техники за усещане на близост

усещане на близост

Чудила ли, си се как да създадеш усещане за близост?!

Е, ние имаме отговора – ето как се създава усещане на близост…

Да, точно така!

Говорим за онова усещане на близост, което все ти убягва

Именно за душевният комфорт става дума, а когато чувстваш, че даден човек си пада на теб, има по-специално отношение, чувства и дори те обича, с една дума грижа му е за теб, няма как да не си зададеш въпроса, как да се сближите. И нека се уточним предварително, не става дума за престоя в леглото, това е съвсем друга област, която си има своята специфика и чиято близост, тук не намесваме.

Е, как да получим споменатата първоначално близост. Ето как:

Не се лакоми, за да не се задавиш

Научи се от сега да отсяваш дребните детайли и не се чуди ако не ги долавяш. Така например ако бутайки купата с пуканки, търсиш поредния филм, който да гледате заедно, едва ли ще усетиш близостта му. По-добре е да си организирате вечеря на вън, разходка из парка и така тoй сам ще се отпусне и ще те прегърне, а за целувката да не говорим.

Не си премълчавай и не спестявай нищо

Ако в крайна сметка искаш нещо да се получи – не си спестявай недоволството, не трупай разочарования и не проявявай висша форма на недоверие. По-добре намери начин да поговориш за всичко, което сега те тревожи. Така, няма да се наложи, след време да си скубеш косите.

Ако се налага прояви и егоизъм, щом се касае за Твоето/Вашето време

Със сигурност и двамата имате много и верни приятели, но какво ще стане, ако един уикенд отделите да сте само двамата. Той в началото може и да не разбере намека ти, но опитай, настоявай и отстоявай, докато не стане твоето. Научи и тези: 9 съвета за пълноценна връзка.

Демонстрирай горещ външен вид ако се налага

Кой по-добре от теб знае как? Знаеш, че мъжът обича първо с очите, а после самото усещане на близост… Следователно, няма да се затрудниш да го грабнеш, да му завъртиш главата с външност. Постигнеш ли първата стъпка, сърцето му може да ти принадлежи.

За целта ако си падаш по потниците и дънките? Още утре му уреди среща в ресторант, а там самата ти се яви като секси мадама с много впити дънки и потник. Нека потникът да е с разголено рамо, по което да пада някой и друг масур от косата ти.

Виж, роклята с гол гръб е друго, там и най-хладнокръвният женкар няма да устой. Гаранция ти даваме, ще се дави в слюнката си, без дори да е докосвал храната си. Тогава е и много вероятно, каквото и да говориш нищо да не долови от приказките ти.