17 типа мъже – кой от тях си ти?

типа мъже

Съществуват 17 типа мъже – кой от тях си ти?

Разбереи сега…

В живота си всеки човек прави „гердан“ от множество мъниста, чрез своите запознанства. Доказване, отстояване на правила и затвърждаване на теории, всичко е свързано и с безчет компромиси, но най-големите от тях са свързани с човека до нас.

Според руската психоложка Оксана Сергееева съществуват 17 типа мъже, които срещаме през целия си живот. От нейната класация може да си извадим извода, към кой тъкмо се стремим, а също и да научим за няколкото типажи момичета:

Лидер – той винаги е прав

Той споделя идеи, нови отговорност, излиза от всяка ситуация. За сеща с такъв тип мъж трябва да сте достатъчно аргументирана и лаконична.

Второ лице герой

Той помощника на лидера – може да се сравни със Санчо Панса от Дон Кихот. За него лидерът е пример за подражание и един упрек към него може в голяма степен да го обиди. Вечно се старае да подражава на лидера си.

Играещия на команди – колективно „животно“

Винаги се стреми да подражава на колектива, не се цепи, дори когато не е съгласен с тях. Рядко рискува, но за сметка на това е добър слушател, но рядко изказва мнения.

17 типа мъже – кой от тях си ти?

Интелектуалец, винаги надменен

Обича да говори, а останалите да го слушат. Обича споровете и често се впуска в тях.

Творец=щастливец

Обича да твори, каквото и да е и не харесва, когато го прекъсват. Обича похвалите и никога критиката.

Работохолик

Не се интересува нито от семейство, нито от приятели, а само от работа. Обича да разкрива мечтите си и да говори за детството.

17 типа мъже – кой от тях си ти?

Сноб

Той е единак и прилича на лидера. Всъщност той е недоказан такъв. Скептик е по природа и се съобразява с околните, които му подражават. Общуването с такъв типаж е много трудно.

Отхвърленият

Тих, не споделя и сякаш живее сам в изолация. По природа е много раним и може дори да е талант, които да показва творбите си под друго име.

Общителният

Обича да говори на всякакви теми, да контактува и да черпи информация от околните.

17 типа мъже – кой от тях си ти?

Приключенец

Постоянно се стреми към познание и съвършенство. Търси нови хоризонти и това е мотивът му за живот. Не харесва готовите решения, а желае сам да ги открива.

Вечното дете

Търси промени и новости. Такива мъже са ласкатели, романтици и открити хора, но не обичат да носят отговорност.

Играчът

Инициатива и енергия са заложени в този типаж, но с жените обича да е хазартна личност. Трудността във връзките го привлича.

17 типа мъже – кой от тях си ти?

Емоционален

Може чест да прикрива сълзите си и чувствата, но настроенията му са много променящи се.

Женомразец

Тези мъже или критикуват дамите или ги игнорират. Най-често са претърпели болки от страна на жени, но всъщност има нужда от нежност.

Съзерцател

Обича да съзерцава и преценява, а липсата му на опит го прави съветник на другите.

17 типа мъже – кой от тях си ти?

Циник

Често поведението му е маска за околните и позьорство. Това е и защитата му. Недоверието му изисква недоверие и у околните.

Шегаджия

Разказва вицове, разсмива околните и винаги е на гребена на вълната в забавленията. Приятно и лесно се общува с него.

Научи и за стиловете мъже.