7 стила мъже и кой от тях е моят

стилни мъже

Замисляли ли, сте се колко стила мъже има на света?

Често и много от нас, казват за другия пол, че всички си приличат, но уви не е така, а ето ви за пример сега 7 стила мъже!

Психолозите разделят мъжете по много критерии, но ние се спряхме на 7 стила мъже. Кой от тях, в най-пълна степен се доближава до вашия мъж, сама преценете.

Самовлюбеният мъж!

Той е „нарцис“, а за да сте с него ще трябва да се примирявате от избора на дреха, която да облечете, до каприза за гозба. Обича подаръците и няма да е трудно, да задържате интереса му. Винаги имайте едно наум с такъв мъж, който ще очаква от вас безпаметно и безмълвно поведение.

стилни мъже

Женкарят

Този стил мъже обожава всичко в жените, но всичко е до момента, в който си легнете с него. Тогава интересът му увяхва и той е готов за нови подвизи. За да задържите такъв човек до себе си няма да е лесно. Ще трябва да умеете да сте „хамелеон“ от сексапилната модна икона, до най-добрата кулинарна специалистка. Ако все пак имате авантюристичен характер, то може и да изкарате дълго заедно с такъв мъж.

Боецът

За него дадената дума е въпрос на чест, а към тази категория се отнасят предимно хора с военни професии. Пада си по красавици, но онези дето обичат да си стоят у дома и да домакинстват. Иска всичко да е под негово владение. Избира най-доброто, но избраницата му трябва да е покорна и да се примирява, ако избира да е с приятелите си.

Срамежливкото

Стилът мъже от тази категория е интелектуалец и има нужда от силна и упорита жена до себе си. Никога няма да изневери, защото за него избраницата е като майка орлица, дори само защото се грижи за него. Недостатъкът му е, че е толкова свенлив, че никога няма да покани на среща, а жената, която иска да е с него трябва да поема инициативата винаги.

стила мъже

Деловият мачо

Той е изцяло отдаден на интереси и когато избира една жена, гледа ползата, която може да извлече. На вид е безупречен, но това е и дефекта му. Обожава социалният живот, контактите, запознанствата, пътуванията. Ако имате такъв стил мъже до себе си, то и вие трябва да сте като него – делова, перфекционалистка и напреднала във всеки аспект от живота.

стилни мъже

Домошарят

Това е идеалът за расата „Мъж“. За него най-важно е семейството и домът. Поправя всичко, което се повреди, а през свободното време гради вилата, детска площадка или лови риба. За да задържите такъв човек до себе си няма да е трудно, а единственото условие е да сте се запознали на младини с него. Той не изневерява на ученическата си любов и е готов на всичко за нея.

Ленивецът

Работи съвсем обикновена работа, често си пийва биричка и чака на готово вечерята. Уви, той не пипа нищо по дома, а когато трябва да се свърши нещо, се налага с месеци да го уговаряте. Стратегията в този тип мъже ясна, някога и той е бил като останалите, но с времето и рутината е отпуснал края. Ако искате да живеете с такъв мъж, то трябва да се примирявате и да се сещате, в какъв човек някога се влюбихте.