10- те най-скъпи марки дамски чанти в света

марки дамски чанти

Всяко момиче обича дамски чанти. Това е идеалният аксесоар, който може да определи коя сте вие самата!

Съществуват много световни марки, които произвеждат дамски чанти. Някои, от които са евтини, но някои от тях са луксозни и много скъпи. Многообразие от дамски чанти може да намерите и онлайн!

 Нека да разгледаме 10-те най-скъпи чанти в света.

Прада

Prada се намира в Италия, където се е превърнала в една от най-емблематичните модни марки по целия свят. Марката стана толкова известна, че дори има свой собствен филм, в който са участвали Мерил Стрийп и Ан Хатауей. Популярността на Prada не идва през това обаче. Марката съществува от 1913 година насам. В допълнение към чантите Prada се произвеждат още обувки, козметика, бижута и дрехи, а часовниците им са едни от най-скъпите аксесоари в света.

Лана Маркс

Лана Маркс е известна в някои социални кръгове, но може би не е толкова добре позната в други. Дамските чанти на „Lana Marks“ са избрани от много известни личности, включително Анджелина Джоли и Кейт Уинслет.

Хилде Паладино

Хилде Паладино се намира в Норвегия, в страна, която може би не е много известна за модата. Хилде Паладино е един от световните лидери, когато става дума за чанти.

Джудит Либер

Джудит Либер за пръв път нахлу в света на чантите през 1963 г. и оттогава до днес все е на върха. Днес най-известните жени от цял ​​свят носят най-ценната чанта, подобно на роза и украсена със злато и диамант, моделът е наречен неслучайно най-луксозната чанта за 2008 година.

Марк Джейкъбс

Марк Джейкъбс, може би е най-известният производител на чанти в Америка. Най-известната дамска чанта създадена от марката, се продава за около 50 000 долара.

Fendi

Подобно на Prada, „Fendi“ е италианска марка и също така е известна със своите изящни и ценни чанти. Чанти Fendi, като правило са изработени от скъпи материали, като агнешка кожа и крокодилско. Най-скъпата им чанта е на стойност около 28 000 долара. Вижте и каква мода в чантите есен-зима има.

Шанел

Основана във Франция, Шанел е един от най-старите производители на чанти в света, чиято история датира от 1909 г. Тяхната най-ценна чанта е продадена за 261 000 долара. Стойността й се определя от множеството злато и диаманти, с които е покрита.

Mouawad

Вероятно знаете, че „Mouawad“ е най-известната марка в производството на скъпи часовници и още по-скъпи бижута. Тя наред със споменатите по-горе също създава най-скъпите чанти в света. Преди няколко години, продава чанта за 3,8 милиона долара.

Хермес

Марката прави чанти, обувки и часовници. Най-скъпата чанта, която някога са продали, донесе огромен 120 000 долара.

Луи Вюйтън

Ние всички асоциираме Луи Вюйтън със стил, лукс, изтънченост, класа и богатство. Всички материали, използвани от марката са водоустойчиви и изключително ценни. Това я прави харесвана и намира множество фенки по цял свят.