10 признака, че Той се кани да те зареже

10 признака, че Той се кани да те зареже

Когато се кани да те зареже!

Навярно не едно и две нещата ти говорят вече за това, че той се кани да те зареже. Ако имаш и най-малкото съмнение за подобно нещо, то предлагам ти, бързо да си стъпваш на краката и да четеш по-надолу.

10 признака, че той, се кани да те зареже:

Вече няма желание да говори за бъдещето, не споменава, дори къде да вечеряте.

Прибира всяка вещ, която ти си занесла по един или друг повод в дома му. Оставя в кашон или в някой скрит ъгъл. За всичко това обяснява, че се безпокои да не го загуби и затова го прибира на сигурно място.

Откриваш скъпият телефон, който му подари за годишнината ви пуснат за продажба в интернет.

Знаеш ли, кога се планира да те зареже?

Попадаш на разговор, между приятелите му, как гаджето на един от тях въобще не държи на нея, а тя дори не забелязвала.

След като сте се разбрали да прави еди какво си, а той избухва, защото все си го контролирала. Упреква те и те нарича с обидни думи.

В прилично поведение последно време и смятано за нещо нормално е възприемането, на това да поиска телефона на сервитьорката, пред очите ти.

Наминал е, без да се обади и те е заварил с бившия в леглото.

Ако се кани да зареже теб…

Казвала ли, си му последно време, че ти липсва близостта помежду ви? Ако той красноречиво го отхвърля, споменавайки, че развинтеното ти въображение е способно, на какво ли не, това еясен признак.

Винаги е уморен, когато сте заедно. През останалото време, кара до ранни зори с приятели, по дискотеки и на работа. Бог, знае, какво още ще измисли.

Все по-често заминава в командировки, въпреки, че е безработен. На всичкото отгоре настоява да си вземе и четката за зъби, която все държи у вас.

Ето тези 10 причини са достатъчно красноречиви, но ако не с ти достатъчни, винаги може да изчакваш до специалния момент… Тогава, когато сама видиш с очите, че не иска да е с теб, а с някоя друга. Стига си трупала негативът от негова страна. Запретвай ръкави и „бягай, колкото сила имаш“… И, разбира се, докато е време, за да не се чувстваш ти изоставената!

Разбери и за признаците на Брак по любов или по сметка.