Хапчета за отслабване: мит или реалност?

Хапчетата за отслабване

В днешно време почти няма човек, който не се стреми да изглежда добре, а не са и малко, онези, които са посягали към хапчета за отслабване, поне един път в живота си.

Тук, начинът на нашия живот оказва важна роля. И, както показват статистическите данни, в наши дни процентът на хората с наднормено тегло нараства бързо. Дали, обаче има бързо отслабване и дали тайната се крие в самите хапчета за отслабване, нека узнаем сега.

Хапчета за отслабване: мит или реалност?

Хората, които се грижат за здравето си, спортуват и се хранят здравословно не са малко. Други търсят по-лесни начини за отслабване. И тогава на помощ идват хапчета за отслабване.

Да вземем пример с най-популярните сред тях. По този начин ще разберем, колко ефективни са хапчетата за отслабване и дали си струва да се използват.

  1. Сибутрамин

Според някои доклади, най-популярните хапчета за отслабване са тези, които съдържат сибутрамин. Това лекарство действа върху центъра на ситост в мозъка, което води до намален апетит. Таблетките имат много противопоказания и причиняват много странични ефекти, като например:

– повишено кръвно налягане;

– тахикардия;

– аритмия;

– повишен риск от инфаркт и инсулт и дори може да доведе до катастрофален резултат.

Сибутраминът принадлежи към наркотичните вещества и, естествено, може да предизвика пристрастяване. Ефективността е възможна при продължителна употреба и във връзка със спорт и диета. Също така трябва да се отбележи, че лекарството е забранено в ЕС и САЩ.

  1. Орлистат

Тези хапчета за отслабване не са подходящи за хора, свикнали да водят активен начин на живот. Те довеждат до неволно изпразване на червата и понякога спонтанно. Таблетките съдържат орлистат, който блокира хранителния ензим и предотвратява усвояването и натрупването на мазнини. Единственият плюс на Xenical е, че не води до пристрастяване. Лекарството е неефективно, причинява ужасно метеоризъм, както и болка в стомаха. В резултат на това, ако не искате да носите памперси, ще трябва да се откажете от тези хапчетата.

Вижте темата за: Куркумата ефективен продукт за отслабване.

  1. Капсули за отслабване Carnivit Q10 (хранителна добавка, Русия)

Основната съставка в капсулите е L-карнитин, както и коензим Q10, са рекламирани като средство против стареене, както подсказва и името им. В резултат на проучването на тези лекарства не са установени странични ефекти. При дълъг и редовен прием, резултатът е възможен и се изразява под формата на подобряване на метаболизма. Хапчета за отслабване Carnivit Q10 наподобяват витамини. Хората, които искат да отслабнат, не трябва да очакват бърз резултат; Тези трябва да се свържат с нискокалорична диета и спорт.

  1. Хапчета за отслабване (колекция, Китай)

Препаратът съдържа естествени съставки, не предизвиква диуретично или слабително действие и нормализира метаболизма. Хапчетата помагат за намаляване на апетита, тъй като изискват спазване на труден режим на дозиране. В резултат на преразглеждането на диетата и консумацията от по-малко калории е възможно да се постигне ефектът на отслабването.

Научете малко и от Тайните в отслабването на Бионсе.

В заключение:

Обобщавайки, можем да кажем, че хапчетата за отслабване могат да донесат непоправима вреда на организма и дори да доведат до смърт. Разбира се, всички сме склонни да се стремим към бърз резултат и желанието е толкова голямо, че сме склонни да повярваме, че сме пили хапче и теглото се е стопило.

След проучване на резултатите от изследването виждаме крайната картина, а тя сочи, че това е почти невъзможно. Нека не забравяме, че при редовни физически упражнения и балансирана диета, хапчетата за отслабване може изобщо да не са необходими!

И все, пак ако смятате, че имате нужда от такива, потърсете нещо естествено и на билкова основа като: Slim FIX – 100% Естественият Метод за Отслабване!